Hovudside

Design Ideer for en bakgård med en bratt bakke

by Walther

Design Ideer for en bakgård med en bratt bakke

Når du har en bakgård med en stor, bratt bakke, velge et design er vanskelig. Finn en praktisk eller estetisk tiltalende bruk for det. Med nøye planlegging, blir enda en meget bratt bakke et funksjonelt og vakkert område for familien å nyte.

Rekkehus Patio


Installere terrasserte uteplasser på skråningen utnyttet bakken. Med mindre du er en erfaren landscaper eller entreprenør, leie en profesjonell til å fullføre jobben som sikrer at strukturene er trygge. Begynn med den største terrassen på bunnen og gjøre dem mindre som du går opp. Plasser en solstol på en av de øverste nivåene, et kort bord på midten og en spisestue satt på nederste nivå.

Naturlige Terrasser


Skape naturlige nivåer ned på siden av bakgården bakken for en terras utseende som er bare for show. Forsterke hver terrasse kanten med sement former, steingjerder eller tre holding vegger. For en naturlig look, la toppen av hver terrasse gresskledd. For en lavere vedlikeholdsfrie dekke hver terrasse med små landskaps småstein.

Trapper


Skape en sterk visuell effekt i din bakgård med trapper. Trapper kan halvere bakken eller kjøre langs siden. Velg et byggemateriale som passer ditt hjem design. Tenk steiner for en eventyrlig følelse eller bruke tretrapper for en strand hus eller en tradisjonell hjem. Trappen kan sveive rundt åsen overflate eller hodet rett ned forbinder med en gangvei på toppen eller bunnen.

Wild Hage


Planting din høyde med en rekke busker gir din bakgård utseendet på en vill hage vokser rett opp til huset. Ansette en landskaps profesjonell til å analysere hvilken type jord og velge planter som ikke vil gli ned bakken på grunn av grunne rotsystemer. En profesjonell vil velge en forsterkende metode som erosjon-kontroll netting og organisere planter og vanningsanlegg for å jobbe med den naturlige karakter av bakken.