Hovudside

Hvordan erstatte en Dual Flush Valve

by Walther

Hvordan erstatte en Dual Flush Valve

Innovasjon av dual flush teknologi har skapt nye utfordringer for gjør-det-yourselfer og tjenestefolk, som må velge om du vil erstatte deres nåværende toalett flush ventil med en dual flush ventil retro passform, eller helt gjenoppbygge toalettet med ny dobbel flush teknologi . Begge disse valgene vil spare vann, energi og penger. I begge tilfeller bør erstatte en dual spyleventilen bare ta omkring en time eller så å fullføre.

Bruksanvisning


•  Finn toalettet vannkranen og skru den av. Vri avstengningsventilen håndtaket med klokken til den stopper. Ta av toalett tank lokket. Skylle toalettet for å sikre at vannet ikke lenger strømmer gjennom påfyllingsventilen. Koble fra vanntilførselsledningen fra påfyllingsventilinnløpet med en tang; en liten mengde vann vil renne ut av fylleventilen. Fjern alt vann fra innsiden av dual flush toalett tanken; bruke en svamp eller håndkle for å suge opp den siste lille bit til tanken er helt tørt.

•  Skru løs tank-til-bolle bolter og muttere. Vanlige todelte toaletter er utstyrt med to eller tre boltene som holder den tanken til bollen. Bruk en skiftenøkkel, skru mutrene fra undersiden av toalettskålen. Du må kanskje holde bolter i posisjon med en stor flat-tip skrutrekker til å holde bolten fra snu.

•  Legg tank ned på toppen av toalettsetet. Det kan være lurt å plassere en gammel badehåndkle på toppen av setet for å beskytte den mot skade. Fjern det store sort eller rødt gummi tank-til-skål pakningen fra bunnen av tanken. Skru den store plast dobbel flush ventil låsemutter under bunnen av akvariet toalett. Du trenger et par store slip joint tang eller rørtang til å skru mutteren. Fjern den gamle dual flush ventil fra innsiden av tanken. Tørk åpningen i bunnen av tanken ren med en gammel vaskeklut for å fjerne eventuelle rester.

•  Installer den nye dual flush ventil i toalettet tank. Skyv den tynne, svarte gummiskaft skiven på de doble trykkventil tråder med teipet ansiktet peker ut. Hold bunnventilen med en hånd, og deretter skru den store flush-ventil låsemutter på skaftet gjenger med den andre hånden. Plasser bunnventilen inne på toalettet tank i henhold til produsentens instruksjoner. Fest den doble spyleventilen ved å stramme skaftet mutteren med tang eller skiftenøkkel. Fest den nye tank-til-bolle pakning som dekker bunnventilen støttemur mutter og skaft tråder.

•  Monter toalett tank til toalett bolle med nye tank-til-bolle bolter, skiver og muttere. Koble til vanntilførselen til toalettet fylleventilen for hånd. Vri avstengningsventilen på igjen, sakte, for å forhindre skade på fylleventilen. Justere vann spaken for hver tømming i henhold til produsentens instruksjoner. Sett på toalettet tank lokket.

Tips og advarsler


  • Påfør et tynt lag av rørlegger er masse på skrå ansiktet av skaftet vaskemaskinen før du setter det inn i tanken åpningen.
  • Ikke stram skaftet mutter; du kan ødelegge gjengene og skade både bunnventilen og mutter.
  • Ikke stram tank-til-bolle bolter og muttere; du kan lett knekke porselen tank og bolle.