Hovudside

Hvordan Tile en dusjnisje med en Window

by Walther

Hvordan Tile en dusjnisje med en Window

Keramiske fliser, som finnes i en rekke fargevalg og mønstre, kan være en attraktiv måte å oppdatere bad. Utvide fliser i dusjen området kan skape et ensartet utseende til badet ditt. Ikke la det faktum at du har et vindu i dusjen stall hindre deg fra flislegging området dusj. Med litt ekstra planlegging, kan du flisen rundt vinduet for å fullføre nytt utseende.

Bruksanvisning


•  Mål dusj stall å finne ut hvor mange fliser du trenger. Også måle rundt vinduet, som du skal starte din layout der.

•  Klargjør flis layout. Normalt vil du starte på bunnen av dusjkabinett og jobbe deg opp; men siden du har et vindu i dusjen, bør du starte din flis layout ved vinduet og jobbe utover. Legge fliser ute på et målebånd, tre målestav eller trebit for å se hvordan de vil passe rundt vinduet. Ideen er for flisene å være jevnt plassert rundt vinduet.

•  Påfør vanntett fliselim, med tann kanten av limsprederen, til området rundt vinduet hvor du har tenkt å starte. Som en generell regel, bare påføres lim omtrent en kvadratmeter, eller verksted, av område av gangen. Siden vinduet krever at du jobber rundt rammen, påfør limet på den ene siden av gangen, starter på bunnen med bare nok for en rad eller kolonne med fliser.

•  Still flisene ved å starte på bunnen av vinduet og plassere brikkene mot limet i henhold til din design. Husk å legge igjen en liten åpning mellom flisene og vinduskarmen for drivning.

•  Fortsett rundt vinduet til du er ferdig. Når du er ferdig, utvide din design ned mot gulvet og deretter opp til der taket møter veggen. Bruk avstandsstykker mellom flisene for å skape rom for fugemasse. Om nødvendig, bruk en flis kutter eller så å kutte fliser når du nå de tilstøtende vegger.

6 Vent flisene tørke i 24 timer etter påføring.

•  Fjern avstandsstykkene og anvende vanntett fugemasse med en gummi fugemasse sprederen. Spre fugemasse inn i alle mellomrommene mellom flisene. Når du er ferdig, kan du bruke en fuktig svamp til å tørke av overflødig fugemasse.

Tips og advarsler


  • Ikke glem å caulk mellom flisene og vinduet når mørtelen har tørket.
  • Når fugemassen har tørket, kan du polere flisene med en klut.
  • Tillate de nye flisene herde i ca en uke.