Hovudside

Hvordan bli kvitt mugg lukt i bad

by Walther

Hvordan bli kvitt mugg lukt i bad

Mugg lukt på badet ditt er ofte pinlig, ubehagelig og usunn. Badet i ditt hjem er konstant fuktig fra dusjer, toaletter og vasker. Dampen fra dusjen kan føre til mugg vekst og lukt. Så kan trå ut av en dusj og dryppende vann på gulvet eller teppet. Drepe mold ikke alltid drepe mugg lukt. Det er mulig å drepe mugg lukt og hindre den fra å returnere hvis du kjenner noen enkle trinn.

Bruksanvisning


•  Fjern alle dekorasjoner og tepper fra badet ditt. Dette er for å forberede for en total rengjøring for å bli kvitt mugg lukt. Hvis du har kaste tepper på badet, sette dem i vaskemaskinen og vaske dem. Bruk kaldt vann og vaskemiddel. Mål vaskemiddel i henhold til instruksjonene på flasken. Rengjør alle dine bilder, badeprodukter og innredning med en all-purpose renere. Dette er for å fjerne mugg forårsaket av damp komme på din innredning og produkter.

•  Bland et blekemiddel løsning i henhold til instruksjonene på flasken med blekemiddel. Sett det inn i en ren sprayflaske ved hjelp av en trakt. Samle noen rene kluter eller papirhåndklær og gummihansker slik at du ikke får etseskader.

•  Spray hver overflaten med blekemiddel, inkludert vegger, speil, skap, dusj, vask, toalett og gulv. Sørg for at hver tomme av badet ditt er dekket av blekemiddel. La løsningen sitte i 5 til 10 minutter.

•  Tørk bort løsningen fra alle overflatene med en ren klut dyppet i varmt vann. Husk å skrubbe av noen mold, skitt eller såpe avskum fra overflatene. La hele badet for å lufttørke helt. Åpne vinduer hvis du har noen på badet og kjøre en vifte for å sirkulere luften.

•  Sett alle dine tepper og dekorasjoner tilbake på badet. Vær spesielt nøye med å sørge for at alt du putter i badet er ren og tørr.

•  hindre fremtidige mugg lukt ved å holde badet rent og tørt. Mugg kan vokse i en haug av fuktig tøy i 24 timer eller mindre. Sørg for at alt tøyet blir satt inne i en kurv og blir vasket hver dag. Henge et håndkle stativ inni dusj og tørke av før du går ut av dusjen. Dette vil hindre gulvet og bad mat fra å bli våt og husing mugg. Endre dusjforheng liner hver 30. dag fordi mugg trives på dem. Rengjør bad overflater hver dag med blekemiddel og rene kluter. Dette vil forhindre mugg spores fra voksende.