Hovudside

Hvordan sette opp Aluminum Swimming Pool Fekting

by Walther

En aluminium svømmebasseng gjerde er en meget praktisk ide for alle med små barn ofte besøker deres basseng. En aluminium gjerde kan holde de som dona € ™ t vet hvordan å svømme ut av bassenget og trygt. Best av alt, disse sikkerhetsreglene er enkle å installere

Bruksanvisning


Hvordan sette opp Aluminum Swimming Pool Fekting


•  Mål avstanden rundt bassenget der du vil ønske å være å installere et gjerde. Sørg for at det er minst tre meter fra kanten av bassenget til gjerdet for å sikre at folk vil ha nok plass til å bevege seg fritt når de er innenfor gjerdet.

•  Velg en aluminium gjerde stil som du liker og se hvor lenge delene er. Beregne dette ved den samlede avstanden du trenger for å dekke til omgir bassenget. Kjøpe nok gjerder til å fullstendig omgir bassenget.

•  Grav et lite, dypt hull for hver av de innleggene som trengs for å støtte strukturen. Avhengig av hvor solid du ønsker din fekting å være kan du enten fylle hullet tilbake på med skitt du gravde ut, eller fylle hullet med betong. Betong er et meget permanent stoff, så vær sikker på at dette er hva du ønsker.

•  Fest fekting til innleggene og til hverandre. Sørg for at du kompensere for eventuelle trær eller bakker som kan gjøre det vanskelig å feste fekting. Det er flere måter å omgå disse hindringene. Rådfør deg med gjerde selger for den beste metoden med fekting din har valgt.

•  Installer en gate. Tradisjonelt er porten lengst punktet unna bassenget. Dette er en sikkerhetsforanstaltning i tilfelle et barn liksom åpner porten, vil det gi deg den mest mengden av tid til å se dette og stoppe dem.