Hovudside

Hvorfor bør du ikke bruke Gold Mulch?

by Walther

Hvorfor bør du ikke bruke Gold Mulch?

For de fleste huseiere, årsakene til ikke å bruke gull mulch komme ned til estetiske formål og hvordan "naturlig" en mulch er ønsket. Disse dekkplanter, inneholder et ikke-toksisk farvestoff, som gir dem gull utseende. Sjekk kilden til all gull eller andre fargede mulches, som noen kan komme fra resirkulerte bygningsmaterialer, blant annet trykkimpregnert trelast som inneholder giftstoffer.

Gold Mulch Sammensetning


Som andre farget mulches, mest gull mulch ofte stammer fra resirkulerte, strimlet paller. Bekreft alltid kilden til tre mulch med forhandleren eller produsenten. På grunn av sin kilde, består gull løvlag av strimlet hardtre uten bark. Fordi det er så grov, betyr det ikke bryte ned som andre tresorter mulches og legger liten eller ingen næringsverdi til jord. Men dette er også sant for andre vanlige farget eller forbedrede mulch farger som rødt eller svart, så det kan være lurt å utelukke noe kunstig farget mulch fra din hage eller landskaps.

Komprimering


På grunn av sin sammensetning, fargede mulches tendens til å komprimere mer enn andre typer trebaserte mulches som furu bark eller ikke-tre mulches. Regelmessig dyrking av de mulched områder kan lindre komprimering og la jord lufting. Dette krever også expending ekstra innsats på vedlikehold, til en annen grunn til å tenke to ganger om å bruke gull mulch.

Fading


Eksponering for sollys og vær til slutt fører gull mulch å falme. Det kan grå ut, slik at du med en trist aksent farge snarere enn den du installert. På grunn av denne tendensen, må du fylle mulch langt oftere, bruke ekstra tid og penger til vedlikehold. Visse typer av gull mulch er sertifisert som lysekte, men som ikke er lik lysekte.

Alternatives


I stedet for gull eller annen farge forbedret mulch, mener en strimlet løvtre mulch, som stammer fra sagbruk og inkluderer løvtre bark. Løvtre rester kompost i minst seks måneder før screening og makulering. Løvtre rester kompostering mer enn seks måneder blir mørkere, så du gjør lurt å spørre en forhandler for en naturlig lysere mulch. Hvis du ønsker å bruke farget mulch, bare kjøpe produkter sertifisert av Mulch og Soil Council, som utvikler bransjeproduktstandarder.