Hovudside

Hvordan henge blomsterkasser på Vinyl Siding

by Walther

Hengende blomsterkasser kan være vanskelig hvis huset er dekket i vinyl ytterkledning. Å henge blomsterkasser i den vanligste måten, ville du må sette hull gjennom ytterkledning. Kasser kan også skrape utsiden av ytterkledning der de henger. Med noen spesiell maskinvare og omsorg, kan du overvinne begge disse problemene. Så, hvis du er fast bestemt på å ha blomsterkasser på vinyl-sided huset, trenger du de riktige verktøyene.

Bruksanvisning


•  Kjøp vinyl ytterkledning kroker. Hvis du ønsker å forebygge skader på huset ditt, vinyl ytterkledning kroker er den beste måten å feste blomsterkasser. Kroker kan kjøpes på hagearbeid eller hjemme forbedring butikkene.

•  Installer vinyl ytterkledning krokene på siden av huset. Vinyl Fasader kroker har en ende som er bøyd i en krok og en rett ende som har en liten fangst på spissen. Å installere en krok, skyver slutten med fangsten under panel av ytterkledning som er like under vinduet. Trekk kroken frem og ned til den fanger på ytterkledning.

•  Bruk minst to kroker for hvert vindu boks. Å sette en krok i hver ende vil bidra til å fordele vekten og holde vinduet boksen nivå. Når programmet er installert, vinyl ytterkledning kroker er lett å flytte frem og tilbake på tvers av ytterkledning. Bare vær forsiktig så du ikke riper i overflaten.

•  Bruk en blomsterkasse som fungerer med kroker. Metallkasser eller trekasser som har en metall dekorative dekker vil ha nok av steder for dine kroker til fange. Hvis du virkelig ønsker å bruke en tre boks, du fortsatt kan. Du er nødt til å kutte to åpninger inn på baksiden av boksen for dine kroker, noe som kan gjøres med en ruter og en rett router bit.

•  Hold blomsterkasse så lett som mulig. Hver vinyl Fasader krok kan støtte om 10 til 12 pounds, men vær forsiktig så du i nærheten av vektgrense. Når det regner, vil boksen bli tyngre, og ulike sidespor kan håndtere ulike mengder vekt.