Hovudside

En lekkasje i en betongvegg Etter jackhammering

by Walther

En lekkasje i en betongvegg Etter jackhammering

Jackhammers er nyttige verktøy for en rekke applikasjoner i hjemmet, men på grunn av den ekstreme vibrasjoner de forårsaker, ved hjelp av en ved siden av din foundation kan føre til grunnlaget sprekker. Hvis du legger merke til betongvegg i kjelleren lekker etter at du har brukt en jackhammer i området, er det sannsynlig den skyldige.

Ved hjelp av Jackhammer


Jackhammers er nyttige for aktiviteter som å bryte opp en betongplate uteplass eller skritt utenfor hjemmet. Hvis det er mulig, bruke jackhammer kun når du ikke jobber direkte mot huset ditt, da dette øker risikoen for å forårsake skade på betongfundament. Bruk jackhammer å bryte opp kantene av betongplate lengst fra ditt hjem og fullføre jobben med en slegge og meisel.

Hjem Inspektør


Ved påvisning av lekkasje i betongveggen i hjemmet ditt, ta kontakt med en hjem inspektør for å undersøke skadene. Skade på et hjem foundation kan være en alvorlig sak enn kan koste en betydelig sum penger for å fikse. Hjemmet inspeksjon vil være i stand til å gi deg en idé om hvor alvorlig skaden synes å være og hva løpet av handlingen du bør ta for å reparere den.

Patching Betong


Reparere en betongvegg er en betydelig jobb som du kan ønske å ansette en entreprenør. Du eller entreprenøren må grave ut all skitt rundt det berørte området for å fastslå omfanget av problemet. Du kan deretter bruke spesielle betong designet for lappeteppe å lappe sprekkene. Etter blanding av betong med vann, bruke den med en sparkel og la det tørke i den angitte tiden. Når oppdateringen er tørr, erstatte skitt i hjemmet. Du kan også kjøpe spesielle forbindelser som du injiserer direkte inn i sprekker for å forsegle dem.

Reparere Drywall


Hvis lekkasjen i betongveggen har ført til vannskader i hjemmet ditt, vil du trenger å reparere det, også. Våt gips kan føre til muggproblemer i hjemmet ditt. Innendørs vannskader er sannsynlig hvis innsiden av kjellervegg hvis ferdig med gips. Gips vil vise store vann merker, noe som indikerer vannskader. Skjær ut den fuktige gips, fjerne og erstatte eventuelle våt isolasjon i veggen og lappe gips med gjørme, tape og et nytt stykke av gips.