Hovudside

Hvordan fortelle om en Weeping Willow Tree Is Dead

by Walther

Hvordan fortelle om en Weeping Willow Tree Is Dead

Ikke alle gråtende selje utsikt over sin egen romantisk bilde i en rolig dam, men noe om Salix er romantisk. En sunn gråt willow er bildet av nåde og eleganse, sine lysegrønne grener blåser forsiktig som langt hår i vind. Piletre liker en plassering i nærheten av vann, men det vil gjerne flytte inn i hagen din hvis du vanne det tilstrekkelig. Denne nydelige treet trenger en 40-fots kube av plass i hagen din fordi grenene nå så langt som den modne treets høyde.

Bruksanvisning


•  Se på kalenderen. Om vinteren og tidlig på våren, bør en bladløse gråt willow ikke vekke alarm. Piletrær er løvskog og mister bladene hvert år i slutten av høsten eller tidlig vinter.

•  Sjekk treet for blader eller vekst i juni. Hvis den første måneden av sommeren går uten grønn vekst på grenene, er treet sannsynligvis døde. Se nøye rundt foten av treet for sucker vekst. Ofte når en koffert dør, vokser selje erstatning badebukser.

•  Skrap noen av de døde utseende greiner med miniatyr din eller en liten lommekniv. Hvis kambiumet under den ytre barken er grønn, forblir lem i live. Hvis det er kjedelig brun eller grå, er den grenen døde.

•  Bend noen av de nederste greinene. Dødt trevirke snaps, mens grønne selje grener bøye nesten i to uten å bryte. Hvis de fleste av grenene bøyes, er treet i live.

Tips og advarsler


  • Hvis gråt willow er i live, men på sin siste ben, avskåret grener som viser grønt under barken. Stokk hver gren i fuktig jord, vann gjennom sommeren, og du har en ny gråtende piletre.
  • Forskning treet før du kjøper en for din bakgård. Den gråtende piletre røtter spre seg langt, bredt og raskt, og ofte stige til overflaten som treet aldre. Ron Smith, Horticulturist på NDSU Extension Service, råder huseiere ikke å plante gåsunger i bolig meter på grunn av størrelsen på treet og sine røtter.