Hovudside

Design Ideer for Sikkerhetsgitter

by Walther

Design Ideer for Sikkerhetsgitter

Vindusgitter er vanligvis laget av smidd stål eller noen andre heavy metal, og selv om deres primære hensikt er å beskytte glasset i vinduet, kan de likevel være et viktig dekorativt element i ditt hjem. Velge vindusgitter som passer best til din stil og utseende av ditt hjem.

Horisontal


Mens bare vertikale linjene opprette et fengsel eller bur-lignende utseende, vannrette streker avlaste det inntrykket. Horisontale linjene er ideell for de som søker en no-nonsense utseende, og de kan hjelpe utvide profilen til et hus som har en smal utseende. Slike barer kan hjelpe et smalt vindu ser bredere, og er et godt valg når du har mange vinduer for å beskytte og bare et begrenset budsjett. En måte å kle opp de horisontale stolpene litt er å trene vinranker til å vokse på barer.

Diamanter


En diamant-mønstrede vindu grill bruker sterke diagonaler å lage diamant figurer. Diamant mønstrede vindu grill har fordelen av å være svært solid og inneholder mer metall enn en enkel horisontal eller vertikal mønster ville. En diamant vindu grill gir også vinduet et utseende som er mindre hard enn en enkel horisontal eller vertikal mønster.

Marokkansk


En marokkansk vindu grill benytter en kombinasjon av krappe svinger, vevde mønstre og åpne områder for å skape et vindu grill som dekorerer ditt hjem så mye som det beskytter. En marokkansk vindu grill er ideell for et hjem som har en stor del av utendørs dekor og ornamenter. Den intrikate utformingen av en marokkansk vindu grill minner om farget glass design, og er et utmerket valg når du vil ha noe mer komplisert enn en enkel sperret grill.

Wooden


En av tre grill tilbyr mindre i veien for beskyttelse enn metall grill, men likevel gir hjemmet ditt med elegant visuell variasjon. Wood er varmere enn jern, og du kan bruke et innrammet av tre vindu grill å bryte opp utseendet på en stor, vanlig vindu. En av tre gitter vindu grill visuelt bryter en stor glassrute i et dusin mindre rammer, og dermed endre utseendet av ditt hjem både innvendig og utvendig.