Hovudside

Hvordan få Retter Rengjør i en oppvaskmaskin uten Phosphates

by Walther

Hvordan få Retter Rengjør i en oppvaskmaskin uten Phosphates

Fosfat egenskaper forekommer naturlig i planter, vann, mat - selv våre kropper. Selv om fosfater er gunstig i mange tilfeller, inkludering av dem i oppvaskmiddel utgjør en miljø fare. Fosfater fremme veksten av alger og ugress som bebor innsjøer. Overvekst av disse plantene choker ut annet dyreliv. Siden fosfatbaserte oppvaskmidler bidra til å fjerne vanskelige mat, fett og hardt vann flekker, må andre alternativer kan brukes for å bekjempe disse problemene i fravær av fosfater. Heldigvis kan du få oppvasken ren i oppvaskmaskinen med forsyninger som vanligvis finnes rundt i huset.

Bruksanvisning


•  Pre-suge retter med tørket mat eller fett flekker på dem. Dekk retter, gryter eller panne med varmt vann. Legg en spiseskje med natron og 1/4 kopp hvit eddik for hver gallon av vann lagt til vask eller dishpan.

•  La rettene å suge som du plasserer andre retter i oppvaskmaskinen. Posisjons gryter og panner for å unngå å blokkere vannspray for andre retter.

•  Tøm retter som var pre-soaking og legge dem til oppvaskmaskinen, slik at oppvaskmaskinen er ikke overbefolket.

•  Fyll vaskemiddelbeholderen i oppvaskmaskinen med en fosfatfritt vaskemiddel. Hell 1/4 kopp boraks pulver i bunnen av oppvaskmaskinen for å forhindre hardt vann flekker og mineraler fra binding til dine retter.

•  Kjør oppvaskmaskin med varmt vann, minst 120 grader Fahrenheit. Håndkle-tørke oppvasken med et rent kjøkkenhåndkle for å hindre enhver hvit film fra å bygge opp.