Hovudside

Hvordan bygge en plattform for en Intex Ring Pool

by Walther

Hvordan bygge en plattform for en Intex Ring Pool

Intex Easy Set bassenger har tøffe, slitesterke sidevegger og bunner laget av PVC, toppet med en oppblåsbar ring. For å sette opp bassenget, blåse opp ringen og fylle med vann. Når vannivået stiger, øker også ringen, tårn bassenget enkelt og greit. Den eneste haken er at du må ha en jevn overflate under bassenget. Intex advarer om at sand og andre ustabile overflater er ikke egnet, og heller ikke er et dekk eller tre plattform. Løsningen er å bygge en konkret pad og utstyre som ønsket.

Bruksanvisning


•  Velg en plassering for den nye Intex basseng. Velge et sted uten trær rett over hodet, noe som kan invitere rusk fra fugler, ekorn og til og med blader eller grener. Unngå steder hvor vannet har en tendens til å sitte, siden jorda ikke vil vise seg som stabil, i tillegg til å skape en gjørmete rundt for din bassengområdet.

•  Senk en eierandel på et hjørne av installasjonsstedet og måle lengden som kreves for den første siden. Kjør en ny stake på slutten. Gjenta for hver av sidene, måle og synkeandeler på slutten for å skissere området. Mens betongplaten må passe minst størrelsen på bassenget, kan det være lurt å forstørre det utover bassenget vesentlig å innlemme en skitt-fri sone som omgir den. På minimum tillate for en ekstra 6 inches - en fot eller to er enda bedre.

•  Dig hele området ut til en dybde på omtrent 6 inches. Kontroller dybden med et målebånd, eller merke en to-by-4-tommers bord eller andre stykke trelast og bruke det som et mål.

•  Fest en lengde av hyssing eller annen streng til ett av innleggene og kjøre den på skrå over til motsatt hjørne. Skyv en linje nivå på strengen før knytte den av. Justere høyden av strengen, etter behov, til boblen i sentrum indikerer nivået.

•  Mål, fra strengen ned til bakken, i ulike steder over hele utgravningen. Fyll inn litt skitt, stamping det ned med foten eller et styre og slegge, hvis området er litt lav; grave ut litt ekstra og ta for høye områder. Du måle for å sikre nøyaktighet. Gjenta med en streng kjører gjennom de motsatte hjørnene for å dekke hele området.

•  Cut lengder av sponplater eller kryssfiner til å kjøre over hver side av utgravning. Bruk skruer eller spiker for å feste til hjørne stakes. Kjøre flere innsatser langs lengden, på utsiden av formene, for ytterligere å forsterke sidene; våt betong er svært tung, og jo mer du har, jo bedre skjemaene vil holde.

•  Spre et jevnt lag av substratet, en tomme eller to dyp, på tvers av bassenget plattformområdet. Bruk ert stein - svært lite grus - eller enda dårligere kalkstein eller din foretrukne base. Et godt lag med stein oppfordrer vann til å renne vekk fra betongplattform. Rake over overflaten for å vatre rock.

•  Hell betong, ved hjelp av en spade for å bidra til å spre det som er nødvendig. Lå deler av netting over rock, legge stein eller murstein for å støtte det over fjellet litt, før den spredte betongen for ekstra forsterkning. Dette bidrar til å hindre sprekker og smuldrer av betongen. Pass på å unngå å forstyrre mesh under hell.

•  Legg en 2-by-4-tommers bord på tvers av skjemaer og trekk den godt over lengden. Dette vil flate og flat nytappet betong. Deretter jobber hele overflaten med en okse eller Darby flyte. Dytte og dra flyter gjentagelser over overflaten, som om du polering en bil eller skrubbe en skitten pan. Dette fungerer kremen og vann til overflaten av betongen. Arbeide raskt under "hell og flyte" for å unngå betong herding for tidlig, noe som vil gjøre arbeidet mye vanskeligere.

•  Edge skive, kjører en edger langs hver tomme av skjemaene. Bruke verktøy som lar deg kutte ned langs tre hvis du ikke har en edger; hensikten er å løsne betongen litt fra skjemaet, som du klipper et stykke kake eller kake som holder seg til pannen.

•  Cover hele betongoverflate med plastfolie for å tillate det å kurere. Dette holder fuktigheten i mens det stivner helt. Etter ca en uke, lirke skjemaene bort og fullføre betong med innendørs / utendørs teppe hvis ønskelig.