Hovudside

Hvordan organisere en Outdoor Shed

by Walther

Hvordan organisere en Outdoor Shed

Utendørs skur gi et sted å lagre utstyr og verktøy. Men utendørs skur kan bli rotete hvis du ikke tar deg tid til å holde den organisert. En godt organisert utendørs skur kan du lagre mange elementer samtidig som du kan få enkel tilgang og gjenfinning. Ta skikkelig vare på utendørs skur, utstyr og verktøy for å sikre en lang æra av nytteverdi for alle.

Bruksanvisning


•  Identifiser hvilke verktøy og utstyr trenger å bli lagret inne i skuret. Listen kan omfatte en plen traktor, snøfreser, luke trimmer, løvblåser, raker, spader, bøtter, hageredskaper, drivstoff og forsyninger.

•  Rull store deler av utstyret i først. For eksempel sette en plen traktor og snøfreser i skjulet ved siden av hverandre. Dette gjør det lett å trekke de store elementer ut av utendørs skur ved behov. Du kan nå se hvor mye plass du har å jobbe med rundt de store elementer.

•  Hang medium-size utstyr som luke trimmere, løvblåser og liten håndholdt utstyr på veggene på lagring kroker om en fot eller to fra hverandre. Tilbring tid på å planlegge hvor du skal henge verktøyene før du installerer lagrings kroker.

•  Plasser hageredskaper i ett eller flere hjørner. Spiker ene endestykket av snoren om midjen høy til siden av verktøyene. Passere tauet foran hageredskaper og pakk det rundt en spiker på den andre siden av hjørnet. Tauet hindrer hageredskaper fra å falle over.

•  Installer en hylle på bakveggen av utendørs skur til butikken drivstoff, olje, hansker og lignende elementer. Sjekk med lokale brann tjenestemenn på forsvarlig oppbevaring av drivstoff.

Tips og advarsler


  • Bruke god tid på å planlegge hvor du skal henge verktøy før du installerer lagring kroker.
  • Sjekk med lokale brann tjenestemenn på forsvarlig oppbevaring av drivstoff til både plentraktorer og utendørs griller.