Hovudside

Slik klargjør kalkfilteret for Winter

by Walther

Under den kalde, vintermånedene mange huseiere gå langt for å winterize sine hjem, inkludert innføring av plast på vinduer og drenering VVS-systemer. Disse trinnene er spesielt viktig hvis hjemmet eller bolig ikke vil bli okkupert i vintermånedene. Et område som mange hjem eller bedriftseiere overse er vinterkalkfilteret. Slik at en kalkfilter for å kjøre i kaldt vær kan skade enheten utover reparasjon. Du kan vinter et kalkfilter for å sikre at det kjører effektivt i flere år framover.

Bruksanvisning


•  Trekk ut enheten fra veggen. Hvis vannfilteret er hard-kablet til en elektrisk kilde, slå av bryteren som leverer strøm til kalkfilteret.

•  Slå enhetens manuelle bypassventilen til "off" posisjon hvis den inneholder en. Ellers hopper du over dette trinnet. Den manuelle bypass ventil er vanligvis plassert på toppen av kalkfilter media tank.

•  Tapp vannet fra enhetens mykner media tank. En dreneringsledning som regel er festet til enheten. Dette avløpet linjen kan brukes i forbindelse med et nærliggende vask for å drenere vannet fra kalkfilteret. Tømming av vannet vil sikre at det ikke fryser og forårsaker skade på innsiden av enheten.

•  Ta enhetens bunnpluggen. Dette er vanligvis plassert på reguleringsventilen av kalkfilteret. Du må fjerne denne pluggen for å sikre at det ikke fryser. Hopp over dette trinnet hvis enheten ikke inneholder en tappepluggen.

Tips og advarsler


  • Kontakt avkalkingsanlegget produsenten hvis det er ingen renne linje på enheten.
  • Drain enhetens klorerings, UV-lys, og eventuelle behandlinger systemer som kan benyttes for oppsamling av bunnfall og lukt. Drenering disse delene vil sikre at det ikke er vann og fryse på dem, noe som kan føre til skade.
  • Drenere vannet middel i flere bøtter hvis ingen vask er tilgjengelig.