Hovudside

Når Are sump pumper nødvendig?

by Walther

Når Are sump pumper nødvendig?

Vann finner ofte veien inn i kjellere, og kan bli et stort problem hvis venstre ubehandlet. Sump pumper er ett av verktøyene for å bli kvitt dette vannet. Forstå hvordan sump pumper arbeid og hvordan du installerer dem kan løse dette problemet.

Sump Pump


En sump pumpe er en pumpe installert i kjelleren. Det forhindrer kjelleren fra flom ved å pumpe ut overflødig vann.

Nødvendig


Sump pumper er nødvendige i kjellere som flom skyldes lekkasjer i veggen eller dårlig isolasjon. Vann fra jorda utenfor vil komme inn i kjelleren og kan forårsake store oversvømmelser og skader.

Drift


En sump pumpen har et godt hvor vannet samler. Vannet i kjelleren vil fylle opp her. Inne i denne brønnen er en flytende ball festet til kjede, omtrent som i et toalett. Når flyteelementet blir høy nok, trekker det en kjede og aktiverer pumpen, som vil fjerne vannet.

Skade


Kjeller flom kan forårsake store skader på dine eiendeler. Det kan også føre til skade på huset ditt fundament. Denne bolig skade kan få ned verdien av huset ditt dramatisk.

Installasjon


Sump pumper kan installeres av en profesjonell for flere tusen dollar. Dette kan holde kjelleren fri for vann og skader, og gjør det mulig å skape levende plass i kjelleren. Personlig installasjon er rimeligere, ofte under tusen dollar, men det kan være vanskelig for et utrent.