Hovudside

Hvordan Micro Vanning

by Walther

Hvordan Micro Vanning

Hvis du gruer oppgaven med vanning blomsterbed for hånd eller dra et sprinkleranlegg rundt og du ønsker å spare vann jeg har løsningen for deg, det heter mikro vanning og det er billig og DIY vennlig! Jeg har bygget to komplette systemer, ett for min tidligere huset og ett for et hus med venner og ikke medregnet arbeidskraft (min!) Den totale kostnaden for hvert system var under ett hundre og femti dollar og min venn hadde en stor mengde av blomsterbed og busker.

Bruksanvisning


•  Jeg foreslår at for å starte måle lengden på hagen eller plante senger din kommer til å vanne. Dette vil gi deg en idé om hvor mye hovedfordelingsrøret som du trenger for vanning behov. Deretter kjøpe en rekke pakke med emittere og ulike beslag du trenger for å komme i gang, disse er fantastisk for å eksperimentere med forskjellige utsalg krok av av hovedlinjen. Typen av emitter som anvendes vil være bestemt av den type anlegg, og hvor plantene er ordnet i sine senger.

•  Legg viktigste polyetylen halv tomme linje ut fra slangen smekke til dine blomsterbed prøver å holde linjen sentrert i anlegget seng .. Bestem hva emitter plasseres direkte på hovedlinjen ville vann hvilken type planter.
Det er veldig lett å feste disse emittere ved hjelp av slag verktøy som kommer med ulike pack. Punch hull i hovedlinjen der du vil at emitter, og skyv den brodd på emitter gjennom det hullet, er det en enkel og rask prosess. Sørg for at du forankrer hovedlinjen ned med "u" formet ledning hold parentes.

•  Når du har satt ulike sprinkleranlegg eller emitter hoder på hoved halv tomme linje du kanskje nødt til å forgrene videre for å nå begge sider av blomsterbedet. Gjør dette ved å kjøre en kvart tomme linje av hovedlinjen med en brodd adapter festet gjennom hull laget med hulleverktøy. Herfra kan vi kjøre denne linjen til mer fjerntliggende områder som kan nås bedre med et dryss mønster som sprayer i et kvartal eller halv sirkel, bruke den unike spray mønster av hver emitter til din fordel for å dekke de fleste planter som mulig eller å treffe en enslig plante vei ut på siden.

•  Vær forsiktig med hvor mye linje du bruker trykket kunne slippe altfor raskt å lage ende emittere svak eller ikke funksjonell refererer til directios som følger med pakken av emmiters å bestemme maks lengder av hovedlinjene. Du må også bruke inline filtre for å unngå hindringer som danner i linjen. En av de flotteste tingene du kan gjøre er å installere en tidtaker på systemet som kommer på og går av automatisk, og hvis du virkelig vil ha alt de gjør en regnmåler som slår av timeren og dermed spare vann når det regner.

•  Bruk slange smekker på den ene siden av huset for blomsterbed og planter og nærmer den andre siden av huset til du mesh med systemet kommer fra at sidene slange bib.Using begge sider slange bibs gir deg tilstrekkelig press for at systemet skal fungere skikkelig. Det er ingen harde raske regler her den type planter og terreng vil avgjøre hvordan systemet er opprettet, bare leke med hver type emitter før du vet hva den gjør, men du kan alltid trekke en ut og erstatte den med en annen emitter hodet .

•  Hvis du har planter i potter bruke små dyser som festes til kvartal tommers linjene slik at de mates direkte inn i potten, selv potter som henger ut foran verandaer kan bruke skjulte linjene som driver ned i containere, som med alle emmitters du kan tilpasse vannstrømmen til denne personen hengende plante bruke hva du trenger og sammenlignet med sprinkleranlegg eller hånd vanning det er en meget vann bevisst system.

Tips og advarsler


  • Alle linjer kan og bør bli begravd under mulch eller hvis linjen kommer til et område ute i gården begrave den til den når blomsterbedet eller planter som trenger vanning