Hovudside

Slik installerer en Low Voltage Electrical Wall Box

by Walther

Slik installerer en Low Voltage Electrical Wall Box

Omslutter dine elektriske forbindelser i en koblingsboks beskytter ditt hjem fra en brann i tilfelle tilkoblingen mislykkes, og den elektriske kode krever en boks på hver 120- eller 240-volt tilkobling. Tilkoblinger for ledninger frakter mindre enn 30 volt ikke har samme potensial for å skape branner, men så det viktigste formålet med en 12-volts veggboks er å støtte dekkplate. Det er egentlig ikke en boks i det hele tatt, men en brakett som du ankre til gips. Du kan bruke den for telefon, kabel-TV og høyttalerledninger samt for ledninger for 12-volts lysarmatur.

Bruksanvisning


•  Plasser forsiden av braketten mot gips på installasjonsstedet. Sett en torpedo nivå på den øverste kanten og justere boksen for å sentrere boble. Dytte en blyant gjennom referanse hull nær hvert av hjørnene og lage et merke på veggen. Fjern braketten.

•  Tegn linjer mellom merkene for å danne et rektangel, ved hjelp av en linjal og en blyant. Dobbeltsjekk nivået på topp- og bunnlinjen. Hvis de ikke er nivå, vil dekkplate for boksen være skjevt.

•  Skjær rundt rektangel, ved hjelp av en gips sag. Fjern utskjæringen.

•  Monter braketten inn i hullet og skru til skruene foran klokken, med en skrutrekker. Monteringsbrakettene justeres automatisk mot baksiden av gips som du gjør dette, og stramme skruen vil feste braketten.

Tips og advarsler


  • Braketten har ikke tilbake, slik at du kan kjøre ledninger gjennom den etter at du har installert det. Som en vanlig strømboks, har det hull på toppen og bunnen for skruene for dekkplaten.
  • Bruk en stud finder for å finne stenderne før du skissere braketten på veggen. Du kan ikke installere den foran en stud.