Hovudside

Landskap Ideer for front gangveier

by Walther

En front yard og gangvei påvirkninger noens første inntrykk av hjemmet ditt. Gangveien fra gaten til inngangsdøren bør gi en innbydende, trygg og innbydende bane til inngangsdøren din. Opprette dette idealet scene er en viktig del av utformingen av din front yard landskapet og enkelt kan endres om oppdateringer som trengs.

Utvide Walkway


Førsteinntrykket er alt, noe som gjelder spesielt for ditt hjem. Din gangvei bør være bred nok til at to personer kan gå side om side. Siden de fleste turer er konstruert som et tre-fot bane, som er ADA akseptabelt, er det ikke bidrar til side-ved-side vandre. Legg bredde til gangbro ved å plassere landskaps materiale minst seks inches på hver side av din nåværende tur. Bruke farget grus, småstein, rydder murstein eller dekkbark gang noen torv er fjernet fra nettstedet. Legge en fot på hver side gir deg også plass til å plassere noen interessante beholdere blomsterfylte som kan fjernes eller plantet etter sesongen. Legg soldrevne hagen lys for å gi en ekstra innbydende atmosfære til gangvei.

Blomster Legg farge


Legg til farge og interesse langs gangvei ved å plante blomster til hver side av banen, som kan oppnås enten ved å plante en sammenhengende rad av bunndekkende blomstrende planter, for eksempel alyssum, eller plante en miniatyr hage langs hver side som inkluderer bunndekke som samt planter som vokser til et medium og høy høyde. Alltid plassere bunndekkende planter i nærheten av selve stien, slik at ingen plante strekker seg over fortauet. Bland et utvalg av ettårige og stauder for enklere vedlikehold. Legg inn en kant grensen ved siden av fortauet for å hindre eventuelle røtter fra vokse under turen og for å gi deg en guide for beskjæring.

Legg Arkitektur


Legg arkitektoniske strukturen til gangvei ved å plante busker langs hver side av banen. De kan være plantet for å skape en lavtvoksende hekk eller enkeltvis med store mellomrom i mellom avhengig av dine preferanser og hva som vil blande godt med fronten utsiden av hjemmet ditt. Forsiktig beskjæring vil gi buskene det utseendet du ønsker. Ved planting, undersøke bredden av banen, og plassere busker langt nok unna gangvei seg til å hindre enhver overheng som buskene vokser.