Hovudside

Hvor å Feilfri Brass Oksidasjon

by Walther

Hvor å Feilfri Brass Oksidasjon

Laget av en blanding av sink og kobber, er messing en legering - noe som betyr den inneholder mer enn ett metall - preget av sin varme, gylden farge. Fra musikkinstrumenter til rørdeler, er messing en felles materiale som brukes i en rekke elementer. Som med andre typer av metall, da fuktighet sitter på messing vil den begynne å oksydere og produsere rust. Hvis venstre ubehandlet, vil rust spise unna på messing og forringes det utover reparasjon.

Bruksanvisning


•  Hell en liten mengde ketchup i en bolle. Dypp tuppen av en bomullsdott i ketchup og gni rustflekker inntil grundig dekket. La ketchup tørke på messing før tørke av med en fuktig klut.

•  Skjær en sitron i to forsiktig med en kniv og fjern frøene med en skje. Dryss salt over klippe sitron til grundig dekket. Hold sitronskall med den ene hånden og begynne å skrubbe rust av messing med salt-belagt sitron. Buff messing ren med en myk klut.

•  Fyll en liten beholder med like deler hvit eddik, salt og hvetemel. Blande innholdet sammen med en skje til en lime former. Dypp en ren klut i lime og bruke den over rust området inntil grundig dekket. La sitte i en time før du tørker av lim av messing og rasping elementet ren med en klut.