Hovudside

Hvordan lage en over bakken Prefabrikkerte Pond

by Walther

Hvordan lage en over bakken Prefabrikkerte Pond

Legge til en dam funksjonen til plenen eller hage ikke bare legger litt skjønnhet til landskapsarbeid, men det kan legge til verdien av ditt hjem også. Mens de fleste tjern tilleggene er i bakken, kan du legge til en preformed dam over bakken for et taktskifte fra normen. Installasjon av en over bakken dammen er litt mer omfattende enn å legge dammen på bakkenivå, men. Det krever bygging av en stiftelse for å holde dammen fra å synke i jorden, samt bygging av en surround å skjule dammen mold. Når det er ferdig, men vil du ha en vakker tillegg til din landskapsarbeid, en dam som stiger opp fra en vegg surround, bare venter på å bli fylt med fisk eller plantelivet av ditt valg.

Bruksanvisning


•  Bestem området der du ønsker å sette opp din dammen. Plasser preformed dammen i det stedet for å få et inntrykk av størrelsen og utseendet av dammen i verk de planlagte omgivelser.

•  Merk av plasseringen av dammen. Plante innsatsen i bakken rundt dammen. Hamre dem ned i bakken slik toppene av innsatsen er selv med leppe av dammen. Knytebånd koble innsatsen rundt dammen omkrets ca 2 inches av bakken, og deretter fjerne dammen fra stedet.

•  Grav et hull for stiftelsen av dammen 8 inches dypt inne i staket ut omkretsen, ved hjelp av en spade. Fyll hullet med 4 inches av grus. Tamp ned grus med en plate komprimator for å skape en sterk solid sub-base for støpeplate i betong. Bland et parti av betong i en trillebår, og fylle resten av fundamentet hullet med et lag av betong til bakkenivå.

•  Screed betong nivå, trekke en treplate over betongen i en saging bevegelse for å senke høye områder og fylle hulrom. Vær sikker på betongen er nivået ved å legge et vater over overflaten. Gjør eventuelle justeringer med avrettingsmasse, og deretter dekke foundation med en plastduk holdt nede av steiner rundt omkretsen. La plasten i stedet for en uke. Fjerne plast, og la betongen herdes i en ekstra uke.

•  Lag en bunntekst for dammen mur rundt betongfundament. Grave bunnteksten grøft 20 inches dyp og 15 inches bred støtte en 8-tommers bred mur rundt dammen. Fylle grøften med 10 inches av grus, etterfulgt av en 10-tommers lag av betong. Nivå og kurere grøften som du gjorde den viktigste fundament skive.

•  Plasser dammen på fundamentet, nøye sentre det innenfor innsatsen.

•  Bygg en steinmur rundt preformed dammen, ved hjelp av steiner eller murstein. Smør bunnen av hver stein med mørtel, ved hjelp av en sparkel, før du legger det på toppen av steinen i laget under for å holde den på plass.

•  Fyll mellomrommet mellom sidene av preformed dammen og steinmur med tilbakefylling bestående av syv deler MOT - små steiner og grus - blandet med en del sement i trillebår, og deretter alt blandes med vann til den er litt fuktig. Bygge opp veggen til kanten av dammen.

•  avsluttes veggen ved å plassere en mer lag av steiner på toppen av veggen hengende dammen kant. La mørtelen herde i 10 dager, og deretter fylle dammen med vann og dekorere området slik du ønsker.