Hovudside

Hvordan lage en plan for rewiring et hus

by Walther

Hvordan lage en plan for rewiring et hus

Du kan bli re-koble huset ditt for en av flere grunner. Den gamle, utdaterte ledninger kan være utilstrekkelig for din nåværende behov, kan du ha farlig aluminium ledninger eller du kan rett og slett være å oppdatere din krets som en del av en omfattende renovering. Uansett årsak, må du planlegge fremover for å få mest mulig ut av ettermonteres elektriske systemet. Ikke bare vil planlegging hjelp du størrelsen din panel riktig, det vil også gjøre vedlikehold og reparasjon av din krets enklere. En plan gjennomført i samsvar med National Electric Code standarder vil også gjøre huset ditt tryggere.

Bruksanvisning


•  Beregn ditt energibehov på et rom etter rom basis. Legge opp uttak og lyset i hvert rom, og mengden av strøm vil de trekke hvis de er i bruk på samme tid. Dette vil hjelpe deg å finne ut hvor mange krets breakers du trenger for hvert rom, og strømstyrken rating for hvert breaker. Hvis det er praktisk, vurdere å ha en ekstra belysning krets på en egen bryter som betjener alle rommene i huset. Denne måten, hvis en breaker kontrollere et rom turer, du kan fortsatt ha lys i det rommet.

To Tell opp antall 220-volts apparater som trenger å bli drevet, inkludert varmtvannsberedere, ovner, klimaanlegg og tørketrommel. Du må koble hver av disse til en egen krets som vil kreve to breakers i panelet.

•  Legg opp antall effektbrytere du trenger, og kontroller at du har nok plass til dem alle i den gamle panel. Hvis du ikke gjør det, har planer om å investere i en ny en som vil gi deg antall breaker spilleautomater du trenger, pluss noen ekstra slik at du har plass til flere kretser i fremtiden. Hvis den gamle panel er ujordet, har tenkt på å erstatte den med en jordes bolig tjeneste panel.

•  Størrelse kabelen for hver krets i henhold til strømstyrken vurdering av breaker kontrollere den. Du kan bruke # 14/2 kabel for 15-amp breakers, men du trenger # 12/2-kabelen, som er tykkere, for 20-amp seg, # 10/3 kabel for 30-amp enere og # 8/3 kabel for 50-amp seg. Apparater som krever 30 og 50 ampere vil være på 220-volts kretser, slik at kablene vil ha en ekstra dirigent, som vil gjøre dem vanskeligere å trekke.

•  Mål hver kjøring av kabel og legge dem opp, så har planer om å kjøpe 20 prosent mer. Du trenger ekstra for å lage forbindelser, for å tillate slakk i lange serier, og for å komme seg rundt hjørner og gjennom trange steder.

•  Plan om å erstatte alle eksisterende ujordet uttak med jordete seg hvis huset ditt har eldre, to-leder kabling. Du kan også ha å endre noen lysarmaturer, hvis de ikke har noen måte å være jordet. Erstatte uttak på badet, kjøkken, vaskerom og utvendig med jordfeil avbryte (GFI) utsalgssteder.

•  Lag et diagram over alle kretser i huset, som viser alle utsalgssteder, lys og brytere. Sjekk det med en elektriker, som vil være i stand til å finne noen kode brudd eller mulige farer.

Tips og advarsler


  • Hvis veggene i huset er allerede dekket over, planlegger ruting så mange tråder som mulig tilbake til panelet gjennom loft, kjeller eller crawlspace for å minimere antall ledninger du må trekke gjennom vegger.
  • Den elektriske kode har mange krav, og noen av dem kan være forvirrende. Du vil hvile enklere, og sparer deg mulige problemer i fremtiden, ved å konsultere en profesjonell som forstår det.