Hovudside

Asfalt Garage Floor Alternatives

by Walther

En garasje kan få mye slitasje lekkasjer fra biler, gjørmete føtter og vann. Over tid, kan deler av din asfalt-asfaltert garasje begynne å chip og flasse bort, noe som gjør for en rotete, ujevn overflate. Den enkle løsningen er å installere et gulv system som beskytter asfalten mot elementene og gir din garasje gulvet en langvarig høy kvalitet utseende.

Plast Snap-in Tile


Snap-in flis systemer er en flott måte å raskt og enkelt dekke et asfalt garasje gulvet. Du trenger ikke å vente på materialer til tørk, slik du gjør med epoxy eller maling, og flisene kan bokstavelig klikket på plass i løpet av få timer. Bitene interlock, er motstandsdyktig mot de fleste sterke kjemikalier og selv kommer i forskjellige farger og mønstre som racing Sjakkbrett eller diamant plate. I tillegg kan du velge å dekke hele garasje gulvet eller bare områder med stor trafikk hvis du ønsker å spare penger.

PVC Matting


PVC matter kommer i flere størrelser og er ganske enkelt lagt over en del av din asfalt garasje gulvet. De er porøse, slik at de motstå absorpsjon av olje, væsker, og salt --- vanlige forurensninger som skape kaos på asfalt over tid. Hvis du bare ønsker å beskytte den delen av garasjen etasje hvor du parkerer bilen eller som får stor trafikk, er en matte den enkleste løsningen.

Epoxy Paint


Selv om det er oftest brukt på betong, er epoksymaling en god væske søkt overflaten sealer for asfalt også. Denne overflaten søknaden er mye brukt i mekaniker butikker, hvor sterk motstand mot kjemikaliesøl er nødvendig. Den primære negative til epoxy maling er at det krever spesialisert kunnskap for å installere, kan boble eller mykne ved temperaturer over 140 grader Fahrenheit, kan miste sin farge over tid og må gjøres på nytt hvert tredje til femte år. Likevel, det er mye brukt og svært effektiv som et gulvbelegg alternativ.

Polyuretan


Polyuretan er en maling påført over en epoksy overflate. Det motstår kjemikalier bedre enn epoxy eller latex maling, falmer bedre enn epoxy i direkte sollys, og kan være ferdig til en høy glans --- en populær effekt for utstillingslokaler. På grunn av dette stoffet må brukes i løpet av en epoksy eller lateksmaling, kostnaden for å installere den er vesentlig høyere enn de andre gulvbelegg alternativer. Dessuten kan installasjonstiden dobles eller tredoblet i forhold til snap-in fliser eller matter. Men hvis prisen er ikke et problem, og du vil ha den mest holdbare av høy kvalitet som dekker for asfalt garasje, kan polyuretan være den ideelle løsningen.