Hvordan Landscape Med Oleander og Bottlebrush


Hvordan Landscape Med Oleander og Bottlebrush

Oleander og bottlebrush er to eviggrønne busker som også kan trenes som trær og gir farge og løvverk til noen landskapet design. Oleander blomstene gir sprut av rødt, rosa eller gul farge, mens bottlebrush har buskete blomsterakser som kan variere fra rød, lilla, rosa, hvit, grønn eller gul. De er egnet for USDA soner 8-10 (oleander) og 9 til 11 (bottlebrush).

Bruksanvisning


•  Velg et område av tunet til anlegget oleander og bottlebrush. De to busker gjør best i full solen. Bottlebrush foretrekker fruktbar, fuktig, men godt drenert jord, mens oleandere er tolerante av de fleste jordarter.

•  Cover gjerder eller vegger med oleander å tilby privatliv til en bakgård eller dekke opp stygge vegger. Plass den oleander rundt 6 til 12 meter fra hverandre for å gi nok plass til å vokse og spre seg. Trimme oleander inn en hedge-lignende form eller fjerne nederste greinene for å lage miniatyr trær, 6- til 12-meter-høye. Noen varianter av oleander kan vokse opp til 20 fot, så velg en rekke henhold til dine behov.

•  Plant oleander rundt gården som en grense busk eller plassere den mellom eiendom linjer hvis det er ingen gjerder eller vegger. Innlemme oleander inn i landskapet til å fungere som en screening busk eller vegg av løvverk for enhver landskapet design.

•  Plasser bottlebrush inn i hjørnene av landskapet for å skape dybde i gården. Bruk bottlebrush som en busk, som oleander, eller trimme den inn i form av et tre som det vokser til å legge vertikal interesse til landskapet. Bottle trær vokser til en høyde på 15 meter. Når du bruker den som en hekk, plass beplantning 10 til 15 meter fra hverandre for å få plass til spredning.

•  Omgi en veranda eller uteplass med bottlebrush i form av en hekk for å skape privatliv til utendørs sittegrupper eller trimme den inn i et tre for å gi skygge.

Tips og advarsler


  • Oleander blomster og blader er giftige når det spises, så ikke bruk dem i et verksted hvor kjæledyr eller små barn er til stede. Anlegget kan også irritere huden, så alltid vaske hendene etter tending det.

Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler