Hovudside

Hvordan bygge din egen Pottery Outdoor Fountain bassengene

by Walther

Hvordan bygge din egen Pottery Outdoor Fountain bassengene

Oppnå romantikk i hagen din med en enkel fontene prosjekt. Denne enkle prosjektet vil transportere deg vekk fra din vanlige bakgården og inn i rolig atmosfære av en tropisk hage. De fleste av forsyninger for dette prosjektet kan bli funnet på ditt lokale Oppussing butikken.

Bruksanvisning


Prosess


•  Vri nedsenkbar pumpe til ønsket innstilling og monter plastrør over utgangsventilen. Diameteren på plastrør skal være dimensjonert for å passe din pumpe.

•  Skjær en åpning med verktøyet kniv i den øverste halvdelen av plastbøtte ca 2 inches i diameter. Dette vil være hvor den elektriske ledningen er tredd gjennom siden av bøtten.

•  Sett den nedsenkbare pumpen i bunnen av plastbøtte og slange strømkabelen gjennom hullet du nettopp har kuttet. Plasser denne forsamlingen inkludert pumpe og plastbøtte inne i keramiske planter eller bassenget. Bringe den elektriske ledningen opp til hvile over kanten av planter.

•  Fyll plastbøtte med fire kopper vann, eller nok til å dekke pumpens inntaksventilen minst med en "tomme. Du har nå fullført basen eller grunnlaget for din fontenen.

•  Bruk verktøyet kniv til å skaffe seg en nisje i kanten av plast skål til omslutter den elektriske ledningen. Nå skjære et hull stort nok i midten av tallerkenen for å imøtekomme den lille dekorative bolle du har valgt. Bollen vil hvile og bli plassert i hullet, omtrent halvveis ned tallerkenen. Med syl eller isøks, pierce overflaten av plast skål for å lage en serie av hull langs den indre kanten av tallerkenen. Det er der fontenen vannet vil begynne å bli re-sirkulert.

•  Ta på deg briller og bore et hull i bunnen midten av dekorative bolle.

•  Monter plast skål inn i planter slik at den hviler på toppen av plastbøtte. Finner den løse enden av plastrør og bringe den gjennom den store åpningen i plast skål. Skyv røret gjennom hullet i det dekorative bolle, og Nestlé skålen inn i åpningen i plast skål. Trimme slangen slik at ca 1/4 tommers forblir på toppen.

•  Spre polerte steiner i de lagene du har laget med bollen og plast skål, ta vare å dekke opp eventuelle utsatte mekaniske elementer som rør eller ledninger. Plugg i pumpen og justere vannstrømmen i henhold til din smak.

Tips og advarsler


  • Borekronen du bruker bør lage hull som passer godt rundt slangen. Bruk en tynn plast skål laget for å fange drenering fra potteplanter.
  • Bruk vernebriller for å beskytte øynene under boring.