Hovudside

Hvordan Blast Med Play Sand

by Walther

Hvordan Blast Med Play Sand

Sandblåsing er en svært effektiv metode for rensing solide innendørs og utendørs overflater. Fremgangsmåten involverer anvendelse av komprimert luft for å tvangs projisere sand i et mål for å fjerne skitt, rester og andre utførelser nesten øyeblikkelig. En sandblaster enhet er i stand til å gjenopprette nesten alle overflater til sin opprinnelige, bart tilstand ved hjelp av minimal innsats. Spille sand eller sand som vanligvis brukes til lekeplasser, er et passende valg av media for enkelte prosjekter som krever sandblåsing.

Bruksanvisning


•  Ta på vernebriller og en hette malers dress. Bruk puste før sandblåsing å unngå innånding av sand og støvpartikler.

•  Slå av luftventilene på sandblaster og fyll tanken med lek sand. Starter kompressoren og la det å trykk mellom 40 og 100 PSI (pounds per kvadrattomme).

•  Tøm arbeidsområdet på noe som kan bli rammet av bortkommen sand. Spill av sandgranuler er større enn den mer vanlige kvartssand, som er mye finere. Dekke eventuelle utsatte innendørs flater rundt målet med plastfolie eller presenning hvis du ønsker å holde dem rene; ellers er et utemiljø ideelt.

•  Sett sandblåsing enheten til et lavtrykks innstilling og stå 8 til 16 inches fra målet. Rett dysen mot overflaten og klemme på avtrekkeren for å dispensere stykket sand, sprenging området topp til bunn for enda dekning.

•  Gradvis øke trykket innstillingen om nødvendig til du kommer til de ønskede resultater. Spille sand er ganske grov i forhold til andre former for sandblåsing media og vil jobbe raskt for å gjenopprette en overflate. Bruk feiende bevegelser for store deler av målet, og små pakker med sand for problemområder og små detaljer.