Hovudside

Toilet Bowl Rengjøring tips

by Walther

Toilet Bowl Rengjøring tips

Rengjøring av toalettskålen er utfordrende og frustrerende, spesielt hvis du ikke rengjør den regelmessig. Alkalisk bygger opp rundt bollen, og noen ganger hele skrubbing i verden kan ikke synes å kvitte toalett av det skitne utseende ring. Noen toalett bolle rengjøring tips kan gjøre jobben enklere og garantere suksess.

Hvit eddik behandling


En gang i måneden hell mellom ett og to kopper hvit eddik i toalettskålen. La den sitte i 20 til 30 minutter eller så lenge som mulig før du trenger å spyle toalettet. Den hvite eddik bidrar til å opprettholde den hvite glans i løpet av måneden i tillegg til vanlig rengjøring.

Night Treatment


Slå av vanntilførselen til toalettet, som vanligvis er plassert rett bak toalettet og ser ut som en vanlig kran. Skylle toalettet for å bli kvitt eventuelle gjenværende vann i toalettet. Slukke noen tunge papirhåndklær med hvit eddik, og sette dem rundt ringen i flere timer eller gjerne over natten hvis en alternativ bad er tilgjengelig for bruk. Neste morgen, eller etter flere timer, fjerne papirhåndklær og skrubb ring av toalettet med en hard nylonbørste.

Pumice Treatment


Mange vet ikke at en pimpstein er et utmerket toalett renseverktøy. Kjøp en pimpstein fra en jernvarehandel, og ta en stiv gammel tannbørste. Dempe den ene enden av pimpstein, og lett skrapes mot ring i toalettet. Pimpstein kan ripe på toalettet, så vær litt forsiktig. Når noen av pimpstein er av stein og på ringen i toalettet, bruk stiv tannbørste til å børste pimpstein inn i sta ring på bollen. Denne toalett renseprosessen er sikker på å bli kvitt den sta alkalisk innskudd og buildup som fører til at ringen rundt toalettet; men siden pimpstein kan ripe, først bruke hvit eddik over natten.