Hovudside

Best Potting Soil for Ananas

by Walther

Best Potting Soil for Ananas

Ananas, spist i hele verden fra Kina og Jamaica til USA, er tropiske frukter med lange, spisse blader som vokser på plantene ca 3 til 6 meter høye. Ananas tolerere en rekke vekstforhold, inkludert tørr jord. Men sikrer riktig plantejord best mulig vekst og produksjon for ananas. Når voksende ananas i containere, fungerer noen høy kvalitet potting jord godt, ifølge Texas A & M University Extension. Potting jord gir ekstra beskyttelse for å være fri for sykdommer eller insekter.

Ideell Soil


Jord med et balansert næringsinnhold, beviser nøytral eller svakt sur pH og Leir struktur ideell for ananas. Bruk svovel som er nødvendig for å senke pH til jordsmonnet mellom 4,5 og 6,5, det ideelle nivå for optimal vekst ananas. Sikre riktige nivåer av næringsstoffer ved å bruke ikke mer enn 30 prosent jord endringer når du fyller potten.

Fuktighetsinnhold


Fuktighet i jorda i stor grad påvirke veksten av ananas. Tørke reke ananas, noe som resulterer i en mindre avling. Overdrevent våt jord hindrer også normal vekst og utvikling, samtidig som det øker sjansene for sykdommer som rot råtne.

Advarsel


Ananas tolerere svært varierende forhold, men krever litt annen vare i noen jordtyper. For eksempel, ananas vokser i sandjord trenger hyppigere vanning og gjødsling for å gi tilstrekkelig fuktighet og næringsstoffer til utviklings planter.

Andre hensyn


Ananas trenger også full sol på et godt drenerende plassering for optimal vekst. Unngå store planter i mindre beholdere sikrer at du får et anlegg med sterke, sunne røtter. Overdreven gjødsel eller kompost er ikke bare ikke er nødvendig, men ikke engang ønskelig. Hvis du legger kompost eller gjødsel til potting jord, sikrer ikke mer enn en 1: 1-forhold av vanlig hagejord til jord endringer for best resultat, foreslår University of Florida Extension. Mulching hjelper å holde på fuktigheten og staking kan være nødvendig for å holde stilken fra å bryte mens tung med frukt. Ananas trives i varme temperaturer med minimale variasjoner. Dette krever bringe dem innendørs i vintermånedene i alle, men de varmeste og mest temperaturstabile steder.