Hovudside

Hvordan Plant en Banana Tree i Georgia

by Walther

Hvordan Plant en Banana Tree i Georgia

Problemet med økende bananer i Georgia er at, selv om de kan produsere frukt, tidlig frost streik før frukten kan modnes. Ut av de 900 til 1200 banansorter i verden, minst en av dem burde konsekvent produsere spiselig frukt i Georgia, eller så mener Richard Wallace fra Armstrong Atlantic State University. At variasjon, ifølge studier fortsatt blir utført, kan være Veinte alkoholdispergeringsmiddel. Så er det de, slik som jordbrukere med University of Georgia, som føler at Cavendish er ideell for Georgia dyrkere. Uansett hva du velger, får banan plante i bakken i slutten av april eller begynnelsen av mai, etter at all fare for frost er over.

Bruksanvisning


•  Finn et sted i Georgia liggende å plante banan. Det bør få minst 12 timer med sol per dag. Temperaturene på dagtid skal være i 80-tallet F mens om natten bør de få noe lavere enn 67 F. Femti prosent fuktighet er ideell som tørr luft vil brenne bladene.

•  Utfør en jord pH-test og justere pH-verdien hvis det ikke er mellom 5,5 og 6,5. The University of Georgia Cooperative Extension tilbyr jord testing for en liten avgift. Det vil også gi veiledning om hvordan du kan endre jord for å justere den til riktig pH.

•  Endre jorda med en 3-tommers lag av kompost, en 3-tommers lag av godt råtnet gjødsel og de ​​endringer som trengs for å justere pH jord. Bland materialene til en dybde på 12 inches.

•  Grav et plantehull for bananplanten. Hvis du plante en sucker, bør hullet være den samme dybden som roten ballen. Hvis du plante en jordstengler, grave et grunt hull, dypt nok for røttene og for 1/2 tomme av den base som skal dekkes med jord.

•  Spre en 3-tommers lag av mulch på jord, helt rundt bananplanten. Mulch hjelper opprettholde selv jordtemperaturer i varmen av Georgia sommeren.

•  Vann området til vanndammer. Hold jorden fuktig, ikke soggy.

Tips og advarsler


  • Banan planter kan bare dyrkes i Sør-Georgia, med begrenset suksess.