Hovudside

Hvordan redusere fossile utslipp

by Walther

Hvordan redusere fossile utslipp

USA er et av de beste globale forbrukere av fossilt brensel. Fossile brensler som kull, olje og naturgass er drivstoff som dannes naturlig i jorden fra restene av planter eller dyr. Redusere utslipp fra fossilt brensel vil redusere mengden av klimagasser slippes ut i atmosfæren, noe som vil redusere forverring av ozonlaget og bidra til å redusere den globale oppvarmingen. Ved å gjøre noen enkle endringer i ditt hjem og livsstil, kan du gjøre din del i å redusere fossile utslipp og hjelpe miljøet.

Bruksanvisning


•  Ta bussen. La bilen stå hjemme og velger offentlig transport når det er mulig. Bruke offentlig transport reduserer car's forbruket av bensin og derfor reduserer fossile brensler. Spare penger ved å ringe din lokale offentlige transportavdelingen og spør om et busskort. Mange byer tilbyr spesielle takst rabatter for mennesker som ofte bruker offentlig transport.

•  Begynn carpooling. Foreslå starter en Carpool gruppe på skolen din eller på kontoret. Carpooling er et miljøvennlig alternativ hvis du ikke ønsker å ta offentlig transport.

•  sykle. Å sykle til og fra jobb er god mosjon og miljøvennlig fordi den bruker ingen fossilt brensel.

•  Reduser forbruket av vann. Renseanlegg krever bruk av fossilt brensel til å rense vann og gjøre det trygt for forbruk. Installere lav-flow dusjhoder, kraner og toalettpumper er enkle måter å redusere nivået av vannforbruket i hjemmet ditt. Ta kortere dusjer, vanne plenen om natten og fikse lekk kraner for å redusere mengden av vann din husholdning bruker.

•  Kjøp energieffektive lyspærer. Bruker mindre elektrisitet betyr at du forbrenner mindre fossilt brensel og redusere utslipp. Erstatte lyspærer i ditt hjem med langvarige, energieffektive seg.

•  Bruk mindre strøm. Generere elektrisitet krever forbrenning av fossile brensler. Trekk ut alle apparater når de ikke er i bruk. Koble mobiltelefonen og andre batteriladere etter at batteriene er fulladet å unngå å bruke overskytende mengder elektrisitet.

•  resirkulering. Ring din lokale gjenvinningsstasjon og spør om å delta i et resirkuleringsprogram. Gjenvinning av materialer reduserer behovet for å gruven for råvarer, som i stor grad reduserer utslipp fra fossilt brensel.

•  Kjøp energieffektive apparater som oppvaskmaskiner og vaskemaskiner; se etter apparater merket med Energy Star-merket. Dette er en annen måte å bruke mindre strøm i hjemmet ditt.

Tips og advarsler


  • Vær forsiktig når du skifter inventar i hjemmet ditt. Spør på ditt lokale Oppussing butikken for mer informasjon om hvordan du bytter bestemte inventar.