Hovudside

Mini Maglite Feilsøking

by Walther

Mag Instrument sin Mini Maglite er en lommelykt med en aluminiumslegering tilfellet hvis lys du kan fokusere fra en intens søkelyset til en bred flom stråle, noe som gjør den allsidig. Selskapet anbefaler at du med jevne mellomrom inspisere Mini Maglite, fjerne batteriene en gang i måneden for å sørge for at de ikke har lekket korroderende materiale inne i lommelykten, og lagring av batteriene separat hvis du bruker lommelykt en gang i måneden eller mindre. Hvis lommelykten ikke slår seg på eller holde på, kan du feilsøke det.

Bruksanvisning


•  Vri hodet på lommelykten for å slå den på og kontrollere størrelsen på strålen. Hvis det ikke slås på eller hvis den ikke klarer å holde seg på, kan det være et problem med pære eller batteriene.

•  Vri hale cap å fjerne det, og la batteriene gli ut. Undersøke metall batterikontaktene inne i lommelykt for å se om de er korrodert lekkasjer fra batteriene. Hvis du brukte alkaliske Eveready, Duracell eller Rayovac merkevare batterier og de lekket inne i lommelykt, kan du returnere det med batteriene til Mag Instruments eller en autorisert Mag garanti servicesenter for en gratis erstatning lommelykt. For mer informasjon, gå til Mag Instruments Om Lykter hjemmeside. Hvis du brukte batterier med et annet merke, vil Mag Instruments kreve en avgift for å erstatte lommelykten.

•  Sett gamle med nye batterier hvis det er ingen tegn til korrosjon, og vri halen cap tilbake for å lukke det. Vri hodet av lommelykt for å slå den på. Hvis lyset ikke aktiveres med ferske batterier på plass, inspisere pære.

•  Skru av Mini Maglite hode montering.

•  Trekk lampe ut av kontakten. Erstatte den med en frisk pære, som du kan kjøpe fra Mag Instruments ved å besøke Maglite Reservedeler hjemmeside. Stille opp nye pære pins med socket hull og skyv ny pære på plass. Hvis lommelykten fortsatt ikke virker etter at du har installert nye batterier, finner ingen korrosjon og erstatte pære, returnere det til Mag Instruments eller til et autorisert Mag garanti servicesenter for reparasjon eller erstatning i henhold til de vilkår som fremgår av begrenset livstidsgaranti som kommer med lommelykten.