Hovudside

Min Toalett Betyr Drain ikke når tømmes

by Walther

Min Toalett Betyr Drain ikke når tømmes

Normalt et toalett bolle vil renne helt av når du trykker på håndtaket på tanken, noe som betyr noe om toalettet fungerer ikke riktig hvis din toalett bolle ikke tømme ut. Finne årsaken til den manglende spyle makt tar ikke lang tid hvis du vet hva du skal se etter.

Low-Flow Toaletter


Toalettet kan være en av de første low-flow toaletter laget, noe som betyr at toalettet ikke vil skylle ordentlig uansett hvilke justeringer du gjør. For å se om toalettet er en av de første generasjon lav-flow-modeller, fjerne toalettet tanklokket. På innsiden av tanken vil du se en produksjonsdato stemplet i leire. Hvis toalett dato lander mellom 1994 og ca medio 1997, har du en første generasjon lav-flow toalett. Det kan muligens være en tresko eller annet problem som forårsaker toalettet ikke å renne, men du bør få en ny toalett å unngå å ha så mange problemer i fremtiden.

Bøtte Test


Før du begynner å fikse ting som ikke brytes, teste ut toalettet for å se om problemet har å gjøre med avløpet eller noen annen del av toalettet. Helle en stor bøtte med kaldt vann i toalettskålen vil hjelpe deg å avgjøre om det toilet avløpet er tett eller ikke. Hvis det er en tresko, toalettet fortsatt ikke vil renne. Hvis problemet er med en annen del av toalettet, vil det skylle helt fint.

Drain Tett


Unclogging et toalett krever at du bruker de riktige verktøyene på riktig måte. Med svake tresko, kan helt eller delvis klart avløpet bøtte test. Bøtte test vil sikre at det er rikelig med vann i bollen, slik at for de rette forholdene for å bruke et stempel. Ikke bruk en vanlig stempel siden det fungerer bedre på vask og badekar, men gå med en trakt-cup stempelet som har en avrundet bunn. Hvis spolen ikke gjøre triks, mate en skrue eller slange ned i avløpet for å bryte den tette opp.

Water Level


Vannivået inne på toalettet tank kan være å klandre for bollen ikke blir helt utladet. Hvis du løfter dekselet av tanken og se på hvor vannet sitter, bør det være omtrent en tomme fra toppen av plast overløpsrøret åpningen. Med for lite vann i tanken, er mengden av vann som kommer inn i skålen hver gang man i flukt minsket. Justere vannivået i tanken ved å bøye armen som er festet til flottøren ballen. Hvis tanken ikke har en dupp ball, vri plastskruen på toppen av float forsamlingen så det reiser opp metallstangen høyere.

Porter


Tett porter, som er plassert like under kanten på toalettet bolle, vil også føre til at bollen ikke kan tømmes helt. Rense ut oppbygging i portene kan utføres med et instrument så som et tre dybel eller en wire kleshenger. Du kan også blande 1 del saltsyre med 10 deler vann og hell blandingen ned tankens overløpsrøret. Blandingen skal fjerne portene ut i omtrent en halv times tid.