Hovudside

Problemer med Splitting i Cedar Fence spissede

by Walther

Problemer med Splitting i Cedar Fence spissede

Tre gjerder laget av sedertre er funksjonelle og attraktive, spesielt når den klassiske picket stil. Gjerder holde ut uønskede dyr og beskytte landskapet. Takket være nye innovasjoner i tre gjerde design, problemer med splitting og fordreining forekommer sjeldnere. Likevel tre fekting fortsatt krever generelt vedlikehold som bør vurderes når du kjøper en seder gjerde. Når en seder stakittgjerde er riktig konstruert, sette opp og bevares, det gir langvarig skjønnhet til hagen din.

Mangel på vedlikehold


Ubehandlet sedertre er utsatt for forfall ved langvarig eksponering for vær og vind. Vann og fuktighet trenger inn i treverk, og som det tørker veden blir svak og skjør. Etter hvert begynner gjerdet for å sprekke og delt. Maling eller beising beskytter treverket fra absorbere fuktighet. Du vil sannsynligvis trenger å male eller sette flekker på gjerdet en gang hver to til tre år for å opprettholde sin beskyttende overflate som disse programmene kan skrelle og visne. Hvis du bestemmer deg for å holde cedar gjerdet sin naturlige farge, bruke en vannavvisende overflate årlig for å forsegle den mot fuktighet og bevare treverket. Når en seder gjerde splinter, sand de værbitte styrene å fjerne skarpe kanter eller erstatte defekte bordene helt.

Ikke riktig installert


Ifølge Rafter Tales, et hjem forbedring nettside, er vestlige sedertre en av de mest brukte skogen for gjerder på grunn av sin naturlige prakt og holdbarhet. Cedar er pest-motstandsdyktig og sterk. Til tross for sin elastisitet, kan sedertre innlegg splitte når dårlig installert. Cedar gjerdestolper må være direkte plassert i bakken og ikke sette i betong. Betong svekker drenering og fører vann til å samles rundt innlegget, noe som kan føre til råte og splitting.

Dårlig Board Place


Cedar boards som berører bakken er i fare for å råtne. Når du installerer sedertre gjerde boards, la en 2-tommers klaring mellom styret og skitt overflaten, ifølge Rafter Tales. Dette beskytter platene fra kontakt med fuktighet på bakken etter at det regner eller snør. Langvarig eksponering for fukt bryter ned treverket og gjør den mer følsom for sprekker og fliser seg.