Hovudside

Hvordan rengjøre et hi

by Walther

Hvordan rengjøre et hi

Selv om noen hus plantegninger referere til stuen og hiet om hverandre, er det den vanligvis et mindre rom mer kjent som allrom eller bonus rom. Bruken av denne plassen er generelt mer uformell enn den stuen og er ofte brukt for å se på TV, spille spill eller bare henge ut. Mens stemningen av hiet er mer avslappet, fortsatt krever rommet vedlikehold for å holde det ser pent og ryddig.

Bruksanvisning


•  Bruk en liten skittentøyskurv å plassere varer i som ikke hører hjemme i rommet. Fordele elementene til sin rette plass i andre områder av huset først etter at du er ferdig med å plukke opp rommet.

•  Viser innhold som tilhører i rommet til sin rette plass. Hold elementer som ligner, for eksempel DVD eller håndverk forsyninger gruppert sammen.

•  Flytt klokken rundt i rommet for å tørke støv av møbler. Dette holder deg fra mangler noe, og hjelper deg å holde fokus under rensingen.

•  Støvsug gulvet og kaste tepper. Bruke støvsuger vedlegg for å rense sofa, stoler og annet stoff elementer i hiet, for eksempel lampeskjermer eller gardiner.

•  Bruk husholdning rengjøring produkter som har uttrekkbare håndtak og mikrofiberkluter til å rengjøre bak tv og stereo. Disse microfiber produkter tiltrekker seg støv på kluten mens de uttrekkbare håndtak gjør at du kan rydde i disse vanskelige å nå steder.

•  Fluff og rette putene i sofaen. Fold kaster eller tepper holdt på sofaen og henge pent over ryggen. Dette fullfører din rengjøring av hiet og gjør rommet ser shipshape.

Tips og advarsler


  • Skape soner for de ulike aktivitetene som foregår i din hiet. Å vite hvor hvert element i et rom ikke tilhører bare gjøre det enklere å finne elementer når du er ute etter dem, men det gjør det også lettere å vite hvor du skal returnere varen til når du er ferdig.