Hovudside

Hvordan skal jeg rengjøre røykskader fra verktøy?

by Walther

Hvordan skal jeg rengjøre røykskader fra verktøy?

Etter en brann, kan du enkelt se skaden gjort. Svarte svimerker, hull i stoffet og vissen trevirke alle eksempler på den skremmende kraften i brann. Hva er noen ganger glemt er røyk. Røykskader kan føre til lukt som somle og kan produsere sot, unappealing til nese og øyne. Undersøke noen metoder for å fjerne røykskader fra hjemmet ditt.

Vaskemiddel Method


Bruke en kopp vaskemiddel blandet med vann i en stor bøtte. Agitere vannet for å få løsningen bobler med såpeskum. Bruk en ren vaskeklut, og dypp den i løsningen. Skrubbing dine verktøy, kan du fjerne sot. Bruk en ny vaskeklut når den gamle er tilstrekkelig mørkt for å unngå skummel såpe og vann.

Eddik Metode


Kombiner eddik og vann i en sprayflaske, og riste innholdet grundig for å blande oppløsningen. Med feiende bevegelser, spray røyken skadet verktøy med eddik og vann. Vent 30 sekunder, og begynne å skrubbe med en svamp eller klut med sirkulære bevegelser.

Tørr svamp Metode


Du kan kjøpe en tørr svamp for å rengjøre verktøy som ikke kan rengjøres ved hjelp av væsker. FEMA foreslår skrubbing av litt og overvåke nivået av sot som gjenstår. Når svampen er skitne, skyll den av og vent til den tørke, bruke en annen svamp, eller, hvis den andre siden er ren, kan du bruke den siden.

Tannbørste Method


Bruk en tannbørste med enten eddik eller vaskemiddel metode for å komme inn i vanskelige å nå områder på verktøy. Noen verktøy har små områder som en fille kan ikke lett rene. En tannbørste bust er optimalt designet for å få sot ut av disse plassene.