Hovudside

Stål Stud Vs. Betong blokk for utekjøkken Framing

by Walther

Stål Stud Vs.  Betong blokk for utekjøkken Framing

Kjøkken er aktivitetssenteret i hjemmet, et sted som må være både funksjonelt og estetisk tiltalende. Legge til en plass på kjøkkenet utendørs er ideelt, spesielt for familier som underholder ofte. Den ekstra plassen vil gjøre mat og drikke forberedelse mer effektiv og eliminere bortkastede turer inne. Disse plassene inkluderer vanligvis en øy, grill, peis og vask, men det finnes flere andre alternativer for mer forseggjort design. Det er to grunnleggende komposisjonsmuligheter: betongblokk eller stål stud. Begge har sine positive og negative egenskaper.

Stål Framing Fordeler


Stål innramming er blant de mest holdbare alternativer på markedet. Det er mindre arbeid å installere enn betong og krever lite eller ingen vedlikehold når den er installert. En stålramme er i stand til å dekke lange avstander og vil innlemme kurver og andre spesielle design teknikker som ønsket. Stål er utmerket for utendørs kjøkken, som det wonâ € ™ t brenne eller rust, er motstandsdyktig mot skadedyr og ikke? € ™ t krever å bli behandlet med plantevernmidler eller konserveringsmidler. En ekstra fordel er dens motstand mot jordskjelv skade.

Betongblokk Fordeler


Betongblokker har vært brukt i flere tiår i bygg og anlegg. Betongblokk er et slitesterkt materiale som tåler ild, termitter, bakterievekst og vær-relaterte skader. I tillegg wonâ det € ™ t råte, peeling eller flake som andre materialer gjør. Betongblokker vil tåle ekstremt kraftig vind bedre enn de fleste andre materialer, noe som gjør dem ideelle for områder som lider av orkaner og tornadoer. Blokkene generelt måler 8 inches med 8 inches med 16 inches, men er tilgjengelig i forskjellige størrelser, avhengig av jobben. Når blokkene er på plass, til en til tider tidkrevende prosess som vanligvis tar en bit av praksis få rett, kan de være dekket med stukkatur for et mer tiltalende utseende.

Steel Framing Ulemper


Selv allment tilgjengelig og ganske lett å bruke, stål innrammingsmaterialer er blant de dyreste på markedet. Materialet i seg selv ikke utgjør en struktur, og må være avsluttet med gips, stein eller annet dekke. Selv om byggeprosessen er forholdsvis enkel, krever vanligvis spesielle verktøy for å fullføre den skal. I tillegg, hvis det ikke er avstivet riktig, strukturen vil ikke være stabil nok til å støtte et utendørs kjøkken.

Betongblokk Ulemper


Betong er vanligvis en sammensatt materiale som har evnen til å være stemplet, stensilert eller malt til en foretrukket farge og tekstur. Den samme muligheten er ikke tilstede i sementblokker, som må dekkes i stucco å legge estetisk appell. Plasstøpt betong gir også shaping og styling muligheter som ikke er tilgjengelige med blokker. Alle betongkonstruksjoner, selv blokker, vil møte sprekker over tid. Disse sprekker er generelt ikke strukturelt viktig, men ofte er vanskelige og kostbare å reparere.