Hovudside

Hvordan Fest Trapper til et Deck

by Walther

Hvordan Fest Trapper til et Deck

De fleste huseiere med en treterrasse liker å være utendørs, men ofte synes det er upraktisk å komme ned til plenen. Som fører til det uunngåelige - kjører trapper ned fra dekk til bakkenivå. Fordi legge trapper er et lite prosjekt, mange mennesker prøver det selv. Når de kommer inn i det, men finner de tingene krever en litt mer engasjement. Etter prosessen med å designe trapp og kutte stringere og løpebaner, er utfordringen hvordan å feste dem til dekk. Ved hjelp av en trinn-for-trinn-tilsetning trappe prosedyre gjør jobben går mye hurtigere og enklere.

Bruksanvisning


•  Legg en stringer mot en vegg eller struktur og plassere to trinn (trappe plater som tråkket på) på tilstøtende horisontale flater i stringer. Bruke et målebånd, og bestemmer avstanden mellom de øvre flater av de to trinnene. Dette er rullenivå som må oppnås når stringer er festet til dekket.

•  Bruk en gardintrapp, hvis det er nødvendig, og hold en av strin opp til toppen overflaten av dekket som den skal festes. Plasser et nivå på øverste sliteflate og sørge for at det forblir nivå. Beveg vange ned, og holder slitebanen overflatenivå, før det er en dråpe-nivå under den øvre flate av dekket. Markere en loddrett linje på dekk ramme der stringer skal festes, for derved å oppnå en topp trinn med riktig rullenivå.

•  Bruk et par av 8-fots støtte to-by-fours naglet til stringere for å støtte dem i løpet av festeprosessen. Pund en enkelt spiker gjennom to-fire og inn i midtpunktet av stringer. Dette vil gi to-by-fire som skal flyttes langs bakken som stringer flyttes opp mot dekk overflaten.

•  Flytt den første stringer på plass, matchende stedet som ble merket. Hvis det er et gap mellom den nedre enden av stringer og jorden, plasserer en stein eller annen midlertidig støtte under den.

•  Fest begge strin til dekk ramme med L-braketter og en halv-tommers-by-2-tommers treskruer. Dimensjonene varierer avhengig av størrelsen og dybden av dekksrammen, men bredden av de vange festepunkter bør være kjent. Mark steder drill-hullet på L-braketter og bore tre åttendedeler-tommers pilot hull i to-tommers trelast, deretter kjøre skruene. Fullføre sikkerhetskopier feste av strin ved å bore tre åttendedeler tommers pilothull, og kjøring av en halv inch-by-3-tommers tre terrassebord skruer gjennom dekksrammen og inn i baksiden av begge vanger.

•  Bruk en halv-tommers-by-3-tommers tre terrassebord skruer for å feste trådene til mønster overflater av både stigerør.

•  Plasser en stein eller paver under bunnen av stigerøret, om nødvendig, for å gi støtte til trapp. Fest rekkverk hvis det var inkludert i design- og konstruksjonskomponenter.

Tips og advarsler


  • Utelate stigerør (vertikale backboards) på trappen for å øke synligheten.
  • Øyebeskyttelse og hørselsvern når du arbeider med elektroverktøy.