Hovudside

Hvordan Grow Innendørs Gulrøtter

by Walther

Når det ikke er noen ledig plass utendørs eller klimaet ikke er riktig, kan gulrøtter dyrkes innendørs under de rette forholdene. Fordi gulrøtter er roten av anlegget, må beholderen for gulrøttene være dypt nok til å romme gulrøtter samt omkringliggende jord. Med nok sollys, kan gulrøtter dyrkes innendørs i minst ni måneder hvert år.

Bruksanvisning


•  Forbered en stor beholder med potting jord som drenerer godt. Unngå å bruke jord fra utendørs, som hagejord gjør dårlig i containere. Jordsmonnet du velger bør være en høy kvalitet kommersielle plantejord. Med mindre du vokser en baby gulrot variasjon, bør potten være minst 12 inches dyp for å imøtekomme gulrøtter 7 til 9 inches lang. Velg en pott som har hull i bunnen for å drenere vann og plassere en skuff eller plate under potten. Fyll beholderen med jord til innenfor en tomme av toppen.

•  Strø den gulrot frø over toppen av potting jord. Trykker frøene ned i jorden inntil de er omtrent 1/4-tommers under toppen av jordsmonnet. Plasser potten i en vinduskarm eller et annet sted som mottar full sollys.

•  Vann den gulrot frø forsiktig for å holde dem fra å bli presset for langt under jorda. Stenke vannet over jord for hånd eller ved å sprøyte den med en vannkanne. Fortsett å vanne frøene med få dagers mellomrom, holder på fuktigheten i jorda.

•  tynne ut frøplantene når de har spiret frem til de unge plantene er 2 inches fra hverandre. Nurture spirene med jevnlig vanning, holde potten i sollys for hvor som helst 65-75 dager.