Hovudside

Hvordan å beskjære en Water Oak Tree

by Walther

Hvordan å beskjære en Water Oak Tree

Vann eik (Quercus nigra) kan vokse og formere seg raskt på en rekke steder. Enten det er en sand sted eller en sump-lignende miljø, betyr dette treet ikke har mye problemer vokser. Sammenlignet med andre eik trær, men vannet eik lever kortere levetid - vanligvis 60 til 80 år. Den høye, slanke tre kan nå 80 meter høye ved forfall. Det er best dyrkes i USDA hardførhet soner 6 til 9. Prune vann eiketrær å bedre sin form og holde dem friske.

Bruksanvisning


•  Beskjær vekk svake greiner fra en tidlig alder. Utvikling av en sterk gren struktur med en gang vil få treet sunnere. Det er bedre å fjerne villfarne og svake grener når de er små, enn å skjære vekk store lemmer. Kutte av store greiner kan føre til at treet råtner på såret nettsteder. Target grener som er koblet til lemmer med en svak, V-formet vinkel mellom grenen og stammen. Hold grener med en bredere vinkel; disse vil være mindre sannsynlig å bryte.

•  Kutt av syke, døde eller skadede grener. Vann eiketrær er ofte angrepet av kjedelige insekter, canker sykdommer, skalaer og galls. Beskjære grenene der de møtes sunn tre.

•  Fjern uproduktive grener. Hvis de har færre blader, sammenlignet med andre avdelinger i treet, klippe dem av.