Hovudside

Ideer for Hanging Vindu Gardiner

by Walther

Gardiner kan legge mye til et rom. I tillegg til å legge visuell teft, gardiner beskytte hjemmet ditt mot varme og sollys, isolerer mot kulde, og gi deg privatliv fra verden utenfor vinduet ditt. Hvis du har planer om å henge gardiner i hjemmet ditt, bør du vurdere formålet for hengende gardiner samt tiltenkte design og følelsen av rommet der du henger dem.

Lagdeling Tynne gardiner


Hvis du ønsker privatliv uten å ofre bris eller sollys, kanskje en to-lags effekt med shiffon være det perfekte alternativet. Tynne gardiner er gjennomsiktig nok til å la i solen og lette nok til å gi til vind, men er ikke gjennomsiktig nok slik at noen kan se direkte inn i et rom. Hang shiffon på en egen stang og lag bak dine faktiske gardiner. De kan legge til en fantastisk, eterisk lys til et rom, og de kommer i en rekke farger.

Effekten av Valances


Hensikten med en Valance er å skjule maskinvaren på toppen av din gardin ordning; nemlig den stang som suspenderer den faktiske gardiner. Valances kan ha en dramatisk effekt på det generelle utseendet på en gardin. De trenger ikke å være det samme mønster eller tekstur som gardiner selv; men de bør ha en tilsvarende element, for eksempel fargevalg. Tunge, drapert valances kan legge til en formell utseende til et rom, mens en enkel Valance vises mer casual.

Vurdere farge og lengde


En rommets vinduer er dens naturlige midtpunkt, og gardiner, derfor spille en stor rolle i å bestemme følelsen av et rom. Mørke, tykke gardiner valg vil gjøre et rom føler seg mer formell, som vil lange gardiner på et høyt vindu. Lettere, kortere gardiner vil skape en mer uformell, avslappet tilbake effekt.

Pynte og Accessorize


To måter å accessorizing vinduet behandlinger er pyntet gardinstenger og kreative tilknytninger. Å trekke gardinene bort fra vinduet, vurdere enten tilknytninger eller gardin kroker. Tilknytninger i samme stoff som gardin vil blande inn og vises nøytral, mens tiebacks laget av tau eller med dusker vil skille seg ut for en mer formell effekt. Man kan også bruke gardin kroker, inventar som er installert på hver side av vinduet. Hvis du vil, kan du gjøre noe kreativt med tilknytninger, og bruke tau, bånd eller annen stoff til kontrast gardiner og legge et slag av farge eller nytt visuelt element. Gardinstenger kommer i en rekke utførelser og lengder, så vel som med Pyntede endene til å hjelpe deg å oppnå ønsket effekt.