Hovudside

Hvordan til å stille inn Front Yard i Suburbia

by Walther

Hvordan til å stille inn Front Yard i Suburbia

Forstadshjem som ligger blant rolige, alleen gater og grønne plenene, tilbyr en rekke livsstils fordeler. Den høyre landskaps øker verdien og presentasjon av ditt hjem. Innramming forgården gjør et lite tun føles større, og posisjonerer ditt hjem som et samlingspunkt på din gate. Du trenger ikke å være en erfaren landscaper å ramme din front yard for maksimal visuell effekt.

Bruksanvisning


•  Kjør rundt gatene i forstaden og ta notat av typer gjerder, planter, trær og hardscapes naboer har i sine foran meter. Skriv ned ting du liker og ikke liker med andre front meter. Boliger i forstedene tendens til å være i umiddelbar nærhet til hverandre, og kan dele landskaps funksjoner som en skrå front yard eller høye evergreens. Referere til dine naboer for inspirasjon som du vurdere hvordan du vil ramme ditt hjem.

•  Velg stilen av gjerdet du ønsker å installere. Gjerder øke personvern og åpen lekeområder hvis du ikke har en stor bakgård. De kommer i et bredt spekter av stiler og mange gir både en følelse av kabinett og en attraktiv ramme for ditt hjem. Et hvitt stakittgjerde, tre rail gjerde eller korte stablet steinmurer er noen eksempler på klassiske gjerder brukes til å ramme foran meter i suburbia.

•  Velg trær og hekker som vil trives i vekstforhold i front yard. Vurdere hvor mye vedlikehold du ønsker å gjøre. Formede hekker kan legge til en polert utseende til din eiendom linje, men du må trimme dem annenhver uke. Du kan også plante trær langs sidene av eiendommen linjen som et naturlig gjerde.

•  Ordne busker og planter slik at de høyeste blomstrende busker og trær er på de ytre hjørnene av ditt hjem. Har plantene reduseres i størrelse som de kommer nærmere til inngangsdøren. Dette skaper en mild, visuell overgang fra utendørs til interiøret i ditt hjem. Velg evergreens og planter som blomstrer til forskjellige tider så front yard vil se levende året rundt. Vurdere å plante lavtvoksende stauder mellom høye busker fordelt ujevnt å danne en buet eller bølget form.

•  Legg kanter til store trær og planting senger med stein, murstein eller grus. Kanter beskytter plantene fra verftet trafikk og legger konturer og definisjon til forgården. Buet kanter balanserer rette kanter av ditt hjem er fundamentet.

•  Installer en gangvei fra fortauet til inngangsdøren din. Selv de mest reiste banen kan være fra oppkjørselen gjennom sidedøren, og bygge en gangvei til hovedinngangen gir hjemmet ditt en innbydende førsteinntrykk. Legge murstein eller hellene som et naturlig utseende gangvei som legger visuell balanse til dine planter og gress.

•  Plant duftende blomster langs hver side av gangveien. Vinter kaprifol, hyasint, miniatyr roser og hage verbena er noen eksempler på duftende blomster dine gjester vil merke på vei til inngangsdøren din.