Hovudside

Hvordan Tjenesten Zabera elektrisk gjerde Controllers

by Walther

Kontrolleren er hjernen i en hvilken som helst elektrisk gjerde system. Den styrer utgangsspenningen som renner gjennom gjerdet ledninger. Faktorer som påvirker valget av et elektrisk gjerde kontrolleren inkluderer lengden av gjerdet, strømkilden, mengden av vegetasjon i kontakt med gjerdet, og typen av dyr som skal vedlegges. Den Zabera ACC2 elektrisk gjerde kontroller er konstruert for to mil gjerder rundt små gårder eller boligareal. Det er egnet for kapsle korthårede husdyr som hester, så vel som små dyr, inkludert kjæledyr. Den ACC2 benytter 115-volt vekselstrøm og utganger 2300 volt. Det leveres i en forseglet plast kabinett for skjermet utendørs installasjon.

Bruksanvisning


•  Test gjerdet nettspenningen punktet lengst fra kontrolleren. Avgjøre om gjerdet nettspenningen er riktig i henhold til produsentens anbefalinger for den aktuelle modellen.

•  Kontroller at strømforsyningen til kontrolleren er tilstrekkelig hvis gjerdet nettspenningen er utilstrekkelig. Hvis ikke, kan du gjenopprette tilstrekkelig strømforsyningen til kontrolleren.

•  Koble fra gjerdet og jordledninger fra ACC2 kontrolleren hvis strømforsyningen er tilstrekkelig. Kontroller spenning på gjerdet og bakken trådpolene med en spenning tester. Hvis spenning er mindre enn 2000 volt, kontakt Zareba kundestøtte. Koble gjerdet og jordledninger hvis spenningen er over 2000 volt.

•  Test spenningen på jordspyd langs lengden av gjerdet. Spenning ved jordspyd bør være mindre enn 400 volt.

•  Legg ekstra jordspyd eller kjøre eksisterende stenger dypere ned i bakken hvis spenningen er over 400 volt.

•  Koble to-dirigent oppkobling ledning som knytter ACC2 styringen til gjerdetråd hvis bakken spenningen er riktig. Test spenningen på gjerdet enden av oppkobling wire. Dersom spenningen ved utgangen av oppkobling tråd er mindre enn 1500 volt, er oppkobling ledningen lekker spenning til bakken eller annet sted. Kontroller at du bruker 20kV isolert hook-up wire.

•  Slå av ACC2 gjerdet kontakten og koble den hook-up ledningen til gjerdet hvis spenningen er over 1500 volt.

•  Inspiser gjerdet for dårlige hoppere mellom linjer og dårlige skjøter og dirigenter. Se etter shorts i gjerdet linjer eller lekkasjer til bakken. Skjære tilbake tung vegetasjon berøre gjerdet linjer og fjerne eventuelle metallgjenstander i kontakt med gjerdet linjer. Sørg for at gjerdet linjer er ikke direkte berører noen gjerdestolper. Erstatte eventuelle ødelagte eller defekte isolatorer.