Hovudside

Jeg kan ikke slå av Valve i en Rørlegger Emergency

by Walther

Jeg kan ikke slå av Valve i en Rørlegger Emergency

En rørlegger katastrofe er en av de vanligste og likevel uventede hendelser i et hus liv. Dyp søvn, kan du plutselig våkne opp og høre vannet kjører et sted i huset. Som du sitte opp og gå ut av sengen, finner du deg selv ankel dypt i vannet. Før du panikk, sjekk vasker og vaskemaskin kraner. Hvis du er i stand til å finne kilden til rennende vann, slå den av. Hvis ventilen er ødelagt og vil ikke lukke, eller du kan ikke finne kilden til lekkasjen, må du slå av hoved vannlinjen inn i huset.

Bruksanvisning


•  Finn ventilen under en vask. Vri med klokken for å slå den av. Hvis ventilen sitter fast eller brutt, må du ikke kaste bort tid på å prøve å tvinge det stengt.

•  finne hovedventilen på utsiden av huset. Vanligvis er denne ventilen på gaten side av huset, ved siden av en utvendig kran. Igjen, vri med urviseren for å slå den av. Hvis denne ventilen er ødelagt eller satt seg fast, gå videre til neste trinn.

•  Løft dekselet til vannmåleren i front eller side verftet. Det er vanligvis en ventil festet til røret, som ligger mellom måleren og huset. Slå denne ventilen av. Hvis du ikke får tilgang til vannmåleren eller ventilen sitter fast, gå videre til neste trinn.

•  Ring byen eller kommunale vann avdelingens nødnummeret. En arbeidstaker vil komme ut og stenge vannet til huset ditt.

•  Ring ditt hus forsikring. Hvis din hjemme har lidd en flom på grunn av en ødelagt rør eller ventil, ringe forsikringsselskapet umiddelbart. De vil henvise deg til en restaurering selskap for å få hjelp i oppryddingen. I tillegg vil mange forsikringsselskaper og restaurering selskaper har forretningsrelasjoner med lokale rørleggere. Du kan få en rabatt hvis du bruker den foretrukne rørleggerfirmaet.