Texas White Redbud treet


Texas White Redbud treet

Native til den sørvestlige delen av USA, jo sjeldnere hvit blomstring versjon av Texas redbud treet er en variant av den vanlige rød-blomstring versjon, og deres vekst og planting er lik. Disse trærne spenner over hele Texas, i Oklahoma og Mexico. Ifølge Texas Forest Service, en del av Texas Agricultural og mekanisk University, kan treet være kortvarig, så ta det i betraktning før du legger det til landskapet.

Beskrivelse


The Texas redbud latinske navn er Cercis canadensis var. texensis. Dette lille, løvtrær vokser raskt, og nådde en høyde på mellom 30 og 40 fot med en bredde på 15 til 20 fot. De hvite blomster på Texas redbud er både velduftende og prangende i deres våren blomst. Barken er rødlig eller grå, og ofte har hvite flekker, ifølge Texas 'Bexar County landbruks forlengelse agenten David Rodriguez. Med moderate vannbehov, er treet et godt valg for sentrale og vestlige deler av Texas. Det er tørke-tolerant og egnet for alkalisk jordsmonn. Hvit Texas Redbuds gjøre gode skygge trær, og kan også plantes på riksveg median og parkeringsplassen øyene. På grunn av sin opprinnelse, de er et godt valg for de som ønsker å "gå native" når landskaps.

Forskjeller fra andre Redbuds


Redbuds er også kjent som Judas treet, som ifølge legenden var det den type treet hvorpå Judas hengte seg etter å forråde Jesus. Jo mindre meksikanske redbud tåler mangel på vann enda bedre enn den tørke-tolerant Texas redbud. The Eastern redbud variasjon Forest Pansy vokser bare til ca 20 fot, med lilla-farget blader. Generelt, de østlige Redbuds er ikke så tørke-tolerant som sine sørvest innfødte fettere. I varmt klima, har de en tendens til å lide av blad skålde i sommer.

Planting


Plant den hvite varianten av Texas redbud treet i full sol eller delvis skygge. Som en understory treet, de foretrekker litt skyggelegging. Hvis plante flere trær, space dem minst 20 meter fra hverandre. Den beste tiden for planting er tidlig på våren eller sent på vinteren.


Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler