Hovudside

Hvorfor Min Bougainvillea Betyr Bloom ikke

by Walther

Hvorfor Min Bougainvillea Betyr Bloom ikke

Den fantastiske bougainvillea er innfødt til Brasil. Det fikk sitt navn i 1768 fra en fransk botaniker, Philibert Commerçon. Han kalte den vakre planten etter Navy admiral og oppdagelsesreisende Louis Antoine de Bougainville på hans gambit over Stillehavet. Planten trives i varmt klima og produserer utsøkt strålende farger med riktig miljø.

Blooms


Bougainvillea Anlegget produserer små, ubetydelige hvite blomster på voksaktig stilker. De prangende farger av anlegget kommer fra de store papery bracts som omgir blomstene.

Krav


Bougainvillea krever 8 til 10 timer med direkte sol per dag. Plantene misliker kjølig klima, og vil gå inn i sovende stadium eller dø ut i ekstrem kulde. Bougainvillea er hardføre i USA for planting soner 9 og 11.

Betraktninger


Noen sorter blomstrer først og fremst i høst, ifølge Ira Nelson Horticultural Center. Bougainvillea elsker små områder, men misliker soggy jord. Å fremme blomstringen, plasserer bougainvillea i en stor gryte i direkte sol, bruke en blomst som øker gjødsel hver to til tre uker, og ikke vanne for mye.