Hovudside

Slik holder flyr ut av ditt hus med Pennies

by Walther

Slik holder flyr ut av ditt hus med Pennies

Prøver å drepe et irriterende flue er en tidkrevende og irriterende prosess. Flyswatters og rullet opp aviser er effektive - hvis du klarer å finne fluer sitter stille lenge nok - men lar deg drepe bare en bug om gangen. Plantevernmidler vil drepe store mengder fluer, men de er ofte illeluktende og inneholder etsende kjemikalier. Hindre fluene inn i ditt hjem i første omgang er den beste løsningen - og en mulig forebyggende teknikken innebærer bruk av den ydmyke krone.

Bruksanvisning


•  Fyll en glidelås-stil plastpose halvveis med vann. Teorien er at når et fly hoder mot vannfylt pose, ser det en stor refleksjon som skremmer den bort.

•  Drop en krone inn i bunnen av posen. Til en flue, er penny antas å ligne en edderkopp i nettet sitt. Siden edderkopper er et rovdyr av fluer, er pest avskrekket fra å gå forbi krone og vannfylt pose.

•  Plasser en tegnestift i plastposen over glidelås-stil søm. Fest det over en døråpning ved å trykke på tegnestift inn i dørkarmen. En annen idé er å lage flere for å sette over vinduene i hjemmet ditt.