Hovudside

Hvordan fikse en Rørlegger Problem

by Walther

Hvordan fikse en Rørlegger Problem

Rørleggerarbeid problemer kan være et mareritt, med monster oppdra sitt stygge hode på et svært dårlig tidspunkt. I min erfaring skje fleste rørleggerarbeid problemer når du har et hus fullt av gjester eller svært lite kontanter. Hva kan være verre enn seriøst trenger en rørlegger og være blakk? Her er skritt du kan ta for å fikse noen rørleggerarbeid problemer selv.

Bruksanvisning


•  Noen rørleggerarbeid problemer er vanligvis lett å fikse. En brukket rør krever litt tid og minimalt arbeid å fikse. Å fikse en sprukket rør eller pipe fitting erstatte med de eksakte deler. For PVC-rør bruke en baufil for å fjerne den gamle rør og / eller montering, sand kantene på røret hvor du gjort din kutt, bruke PVC-rør primer (sin lilla) rundt kantene på den gamle pipe, rundt den nye rør og inne dine nye beslag, gjelder PVC-rør sement til de områdene som godt og passe dine rør sammen igjen. Sørg for at du la røret tørr før du slår vannet tilbake på og la vannet renne gjennom den.

•  Hvis VVS lekkasjen er i dine varmt vann eller kobberrør prosessen for å erstatte dem heter lodding. Jeg har en artikkel om denne teknikken i avsnittet. Store problemer som å rive ut en vegg bør overlates til ekstreme DIY'ers eller fagfolk bare. Hvis du må åpne en vegg for å få til en rørleggerarbeid problemet kan du være sikker på at det vil være kostbart og tidkrevende.

•  enkle tresko kan fikses med et stempel eller en rørlegger slange. Disse verktøyene er billig og kan spare deg penger hvis du kan få til en tresko. Din lokale jernvarehandel bør bære et rør slange for mindre enn $ 50,00. Hvis du arbeider på et kjøkken eller bad vask og du har prøvd stempelet metoden, og det fungerte ikke det er et triks du kan prøve. Fjern din P-felle og felle arm, bør disse skru uten for mye bråk. Ved hjelp av en skrutrekker prøve å feie felle og felle armen ut. Hvis du kan nå den tette, vil dette trikset spare deg en tur til jernvarehandel. P-fellen vil ofte holde mat, fett, eller hår og tette noe som kan være gått ned et avløp.

•  Hvis du har gått så langt og ikke funnet tresko din så er det på tide å kjøpe en rørlegger slange. Dette verktøyet er enkelt å bruke og svært lik den Auger at din rørlegger vil bringe hjem til deg.

•  Du må træ slange inn i avløps stub-out stramme skruen og sveiv håndtaket med klokken for å mate slangen inn i drainpipe. Fortsett å vri slangen når du støter på en tresko, er slutten av slange utformet for å korketrekker gjennom en tresko. Når du har stemplet gjennom tette fjerne avløp slange rengjøring linjen som det kommer ut. Jeg foreslår punching noen hull i den tette hvis du kan ved sneglet linjen igjen fra en annen vinkel. Erstatte fellen arm og p-felle og prøve å kjøre vann gjennom avløpet.

•  Hvis du ikke nådde tette det kunne være lengre ned rørledningen. Hvis rørene er lett å komme til så kan du prøve sneglet fra et annet sted og se om du har noe hell. Mest rimelig VVS slanger har en 15-20 fot slange linje. Prøv sneglet fra et annet sted som ikke er for nær ennå ikke langt unna heller.

•  Du kan unngå de fleste avløp tresko ved å ikke misbruke dine rør. Ikke dump fett ned et kjøkken vasken, og moderere typer mat du setter ned din søppeltømming. Foods høy i stivelse, eller høy i fiber kan føre til en tresko; kaffegrut kan også stivne i et avløp hvis de får lov til å kjøle seg der.

Tips og advarsler


  • Vurdere å installere en avstengningsventil hvis du skal bytte lekkende rør i et problemområde.
  • Regelmessig bruk av en renne renere kan bidra til å forhindre tresko.
  • Så snart du oppdager en langsom ned i avløp gjøre noe med det, slik at problemet bygge opp vil bare gjøre ting verre.
  • Bruk sikkerhetsregler når du bruker PVC rør primer og PVC-rør sement.