Hovudside

Hvordan å forplante en persisk Shield Plant

by Walther

Den persiske skjold anlegg (Strobilanthes dyerianus) er en tropisk plante dyrkes for sin attraktive løvverk. De lilla blader lyse opp skygge hage i US Department of Agriculture soner 9a til 11. Utenfor sin hardførhet soner, vokser det som en potteplante, forutsatt at jorda holdes konsekvent fuktig og du gir masse fuktighet. Den persiske skjold planten vokser 24-36 inches høy og er lett å forplante med stiklinger tatt i løpet av våren.

Bruksanvisning


•  Vann den persiske skjold plante tre til fire timer før du tar skjæring. Hvis det er beholderen voksen, vann det før vannet går fra bunnen av potten. Vanne utendørs persiske skjold før jordsmonnet er mettet.

•  Skjær en 4- til 6-tommers lengde på en persisk skjold stammer fra planten. Bruk skarp saks eller sakser og gjøre kutt 1/4 tomme under en bladnode.

•  Fjern de nederste bladene fra stammen, forlater to på toppen. Skyv bunnen av stammen i en gryte fylt med fuktig vermiculite. Plasser potte kutting i en plastpose og forsegle det.

•  Plasser varmematte i et område som mottar indirekte sollys og sett termostaten til 75 grader Fahrenheit. Plasser potte persiske skjold skjæring på toppen av det. Skjære bør heie innen to til tre uker. Vent til røttene er fem inches lang tid å transplantere kutte i sin permanente plassering.