Hovudside

Hvordan Stram Tension Spring på en Overhead Garage Door

by Walther

Hvordan Stram Tension Spring på en Overhead Garage Door

Stramme fjærene på en garasjeport er en forholdsvis enkel, men likevel farlig prosjekt. Fjærene er på innsiden øverste rammen av døren montering og vri som døren lukkes og kablene heve eller senke døren. Innstramming oppstår mens døren er lukket, og hvis du ikke er forsiktig døren kan våren åpen plutselig, forårsaker skade. Slitte eller ødelagte fjærer bør skiftes ut, men prosjektet tar bare ca 30 minutter hvis det ikke er skader og du tar forholdsregler.

Bruksanvisning


•  Stram en C klemme på begge sporene på garasjeporten like ovenfor det nederste hjulet. Dette vil holde døren fra springing åpen mens stramme våren og reduserer muligheten for skader under arbeid.

•  Finn justeringskragen på en av fjærene. Disse krage inneholde en festeskrue som holder fjæren på plass under spenning. Kragen har en klynge av små hull rundt den nedre overflate for å sette inn en metallstav. Stangen er noen ganger følger med garasjeporten, men noen solid stang med riktig diameter og omtrent like lenge som en gjennomsnittlig størrelse skrutrekker vil fungere.

•  Skriv start plasseringen av skruen inn i kragen, ved hjelp av en permanent markør. Se etter deprimerte eller laftet områder nær skruen på den omkringliggende metallramme for å justere skruen inn. Disse hakkene eller fordypninger hjelpe skruene holde bedre.

•  Slip metallstangen i hullet i kragen å holde våren i posisjon mens løsne skruen. Med skruen løsnes, justere plasseringen av kragen ved å bevege stangen og kontrollere spenningen på fjæren. I de fleste forsamlinger, de stramme klokken, og løsne mot klokken. Stram til festeskruen inn i nærmeste depresjon eller hakk for å låse kragen ned sikkert.

•  Legg merke til at stillingen av den justerte kragen og utføre de samme trinnene på den annen fjær. Begge ringene må være under samme spenning. Kontroller at fjærene let like, at kraven er anbragt på samme måte for begge fjærene, og at døren synes å sitte nivå.

•  Fjern klemmene og nøye og teste funksjonen av døren. Gjenta prosessen i små trinn inntil fornøyd med resultatet, men holde spenningen balansert mellom begge fjærene.

Tips og advarsler


  • Har en assistent hjelp med arbeidet og få verktøy og materialer.
  • Sjekk dør installasjonsinstruks eller selskapets hjemmeside for nærmere detaljer for din modell av døren. Noen dører operere litt annerledes.
  • Bruk vernebriller, hansker og verneklær mens du arbeider.
  • En assistent bør holde spenningen stang fast på plass når du løsner festeskruene.