Hovudside

Hva er en ballast Roofing System dekket med?

by Walther

En ballas taket er en av de mange systemer som kan brukes for å dekke et flatt tak. Flate tak er vanligvis brukes på kommersielle områder, men kan også bli funnet på boligeiendommer. Ballas takene krever vektet elementer for å holde den vanntett membran under løsner opp og tillate fuktighet å råtne taket dekk.

Stone Aggregate


Den mest vanlige benyttede ballast til å holde ned et tynt ark av takbelegg er steinaggregat. Basis grus er ikke tilstrekkelig for å holde arket på taket under kraftig vind. Steinene må være et gjennomsnitt på 1,5 inches til 2,5 inches i diameter, med større steiner som kreves i områder som får orkan, ifølge bygninger Journal. Naturligvis ristet elv stein brukes ofte fordi den ikke har noen skarpe kanter for å punktere eller strekke membranen.

Resirkulerte ballaster


Det kan være mulig å bruke knust betong hvis nok av dette materialet brukes til å gi minst 10 kg vekt over hver kvadratmeter av membranen for å hindre vindløfte, sier International Diamond Systems. Imidlertid kan lokale byggeforskriftene ikke tillater det. Resirkulert gummi utleggere er tunge nok til å holde membranen flat, men ikke har noen risiko for flyr ut av taket som stein. Dette betyr at brystn bygget rundt kanten av taket kan være lavere.

Betong utleggere


Plater og sikringsanlegg pavers laget av pre-støpt betong gir god forankring vekt og holdbarhet utover hva andre rydder materialer kan gi. Vanntett Magazine sier at mange av disse produktene funksjonen sikringsanlegg kantene for å holde dem fra å forflytte seg og kommer i en rekke fargealternativer. Disse plater er tyngre enn stein i mange tilfeller, så du må sjekke at takkonstruksjonen og dekk kan støtte dem før installasjonen er utført.

Skitt og Planter


Ballas tak lage et flott sted for et grønt tak eller hage. Så lenge en vanntett membran dekker helt taket dekk, kan lett voksende medium og planter legges å holde den nede. Ekstra drenering i form av pavers eller grus legges rundt senger av voksende medium for å sikre vann står ikke og basseng på taket under planter, forklarer Center for Environmental Innovasjon i Taktekking.