Hovudside

Hvordan polere Svart Møbler

by Walther

Enten du er tiltrukket av en svart kommode eller et sett med svart bord og stoler, er lett å forstå appellen. Rikdom av fargen er dramatisk og gir skjønnhet til nesten hvilken som helst farge ordningen. Forvente å polere sorte møbler oftere enn andre lettere møbler fordi støv og fingeravtrykk dukke opp mer mot de mørke tonene. Hvis møblene ikke er tatt vare på riktig måte, kan det bli kjedelig og ta på seg en gråaktig cast. Ta hjertet som det finnes en rekke metoder for polering din sorte møbler enkelt og trygt.

Bruksanvisning


Hvordan polere Svart Møbler


•  Vurdere din svart tre møblet. Hvis det er bare støvete, kan du bruke en lammeull støvkost å rengjøre og gjenopprette glans. Du finner disse i rabatt eller vaktmester forsyne butikkene.

•  Dryss maismel på svart tre hvis den er full av fingeravtrykk eller gamle møbelpolish. Gni med en myk klut, for eksempel en gammel t-skjorte.

•  Velg en møbler voks eller lim for å opprettholde glans og overflate av tre. Møbler Connoisseur sier at hvis dine tre elementet har riper, er en voks produkt det beste valget. Bruk en voks eller bivoks i en farge som er nærmest fargen på tre.

•  Påfør voks rikelig med en myk klut og gni det inn i treet. La den sitte i noen minutter, og gni av overflødig voks med en ren, myk klut. Dette bør skjule riper og gjenopprette overflaten av sorte møbler.

Tips og advarsler


  • For svart elektronisk møbler, for eksempel datamaskiner og TV, i stedet for voks, bruk en løsning av en del flytende tøymykner til fire deler vann. Påfør med en klut og gni inn for å hindre at støv fra settling på elektronikk.
  • Koble elektronikk før du bruker en fuktig klut til å tørke støv them.Don't gidder å bruke en fjær støvkost som det vil bare flytte støvet rundt.